Κόκκινο «χτύπησαν» οι Βασιλιάδες!

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Η ανατρεπτική συμμαχία Χριστίνας – Γιούλης φέρνει απρόσμενες εξελίξεις στην υπόθεση των «Βασιλιάδων» και πολλούς τηλεθεατές στο MEGA. Με την μετακίνηση της σειράς του ΑΝΤ1 «Το αμάρτημα της μητρός μου», από Τετάρτη σε Πέμπτη και μάλιστα στις 23:00, τα δύο σίριαλ φαίνεται πως δεν θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπα, τουλάχιστον, στο άμεσο μέλλον. Χθες, βέβαια, η επανάληψη της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα έπαιξε απέναντι από τους «Βασιλιάδες», χωρίς ωστόσο, να επηρεάσει τη θεαματικότητα της σειράς του καναλιού της Μεσογείων.

Με ποσοστό 41,7% φόρεσαν και πάλι το στέμμα, ενω αξιοσημείωτο ήταν το ποσοστό που πέτυχαν στο νεανικό κοινό, το οποίο κατάφερε κάποιες στιγμές να ξεπεράσει και το 55%! Νούμερα τηλεθέασης άπιαστα για κάποιους, τα οποία φέρνουν χαμόγελα στο MEGA -αν και οι συντελεστές της σειράς παραμένουν «Βασιλιάδες» χωρίς χρήματα.

Από τα προγράμματα που ξεχώρισαν το βράδυ της Τετάρτης ήταν η παρέα της Θεσσαλονίκης, οι «Ράδιο Αρβύλα» που συγκέντρωσαν 31.4%. Νωρίτερα, η επανάληψης του «Αμαρτήματος» σημείωνε ποσοστό 16%.

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Διαβάστε ακόμα:

Βασιλιάδες: Η Μαρίνα επιβεβαιώνει το φλερτ της Τιτίκας απέναντι του