Κλεμμένα Όνειρα vs Δια Ταύτα: Μεγάλη μονομαχία για την τηλεθέαση

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις...

«Αριστερός σε 4 ώρες», ήταν ο τίτλος του δεύτερου επεισοδίου του σίριαλ του Λάκη Λαζόπουλου, Δια Ταύτα. Ο Τζίμης επέστρεψε στις οθόνες μας σε μια προσπάθειά του να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν είναι γνωστός άγνωστος. Απέναντι, οι καταιγιστικές εξελίξεις στα Κλεμμένα Όνειρα κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με την εξέλιξη της υγείας του Άρη και τη σχέση του με τον Σταύρο να βρίσκονται στο επίκεντρο. Τι επέλεξαν να δουν τελικά οι τηλεθεατές το βράδυ της Τετάρτης;

Μοιράστηκε το κοινό ανάμεσα στα δύο σίριαλ, καθώς όπως έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen, οι δύο αντίπαλοι έδωσαν μεγάλη μάχη για να κρατηθούν ζωντανοί… Στο 26,6% έφτασε η τηλεθέαση για τα Κλεμμένα Όνειρα στο γενικό σύνολο, ενώ το Δια Ταύτα σημείωσε ποσοστό 22,4%. Στο δυναμικό κοινό η σειρά του ALPHA πέρασε μπροστά με 21,8%, έναντι 21% που κατέγραψε το σίριαλ του MEGA.

Να σημειώσουμε ότι η σειρά «Με τα παντελόνια κάτω» που ακολούθησε συγκέντρωσε ποσοστό 20,3%, ενώ η επανάληψη του «Κάτω Παρτάλι» κράτησε το 18,3% του κοινού. Στο 19% έφτασε η τηλεθέαση για τα «Καρντάσιανς».

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

Γιώργος Σκρομπόλας