Κλεμμένα Όνειρα: Η Βίκυ μιλά για τη ζωή της στο ραδιόφωνο και η Αλεξάνδρα την ακούει με ενδιαφέρον!

Δείτε το βίντεο!

Η ‘Αννα ανακοινώνει στον έκπληκτο Δημήτρη την απόφαση του Βαλάτου να διακόψει τη χορηγία προς το κολέγιο. Η Μαρία, παρά τις διαβεβαιώσεις του Σταύρου ότι την αγαπά, βλέπει σημάδια που την κάνουν να ανησυχεί για τη σχέση τους. Η Αντέλα και ο Κριστιάν κρύβουν από τον Σιμόν ότι ξέρουν για το θέμα της φωτογραφίας που τον γελοιοποιεί στο διαδίκτυο. Το θέμα, όμως, τους έχει προβληματίσει πολύ.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συγκρούεται με την ‘Αννα με αφορμή την απόφαση του Βαλάτου να διακόψει τη χορηγία του στο κολέγιο, καταλογίζοντάς της ευθύνες για λανθασμένη συμπεριφορά απέναντί του. Η Χρύσα πιέζει τον ‘Αρη να πλησιάσει τον Σταύρο και δείχνει φιλική στη Μαρία θέλοντας να εξυπηρετήσει τα δικά της σχέδια.

Η Βίκυ μιλά για τη ζωή της στο ραδιοφωνικό παραγωγό και η Αλεξάνδρα την ακούει με ενδιαφέρον από το σπίτι της. Στο κολέγιο αποκαλύπτεται ότι ο Σήφης βρίσκεται πίσω από το διασυρμό του Σιμόν και όλοι στρέφονται εναντίον του. Στο μεταξύ, η ‘Αρτεμη πάει στο σπίτι της Βίκυς και, παριστάνοντας πως κάνει ένα γκάλοπ, μαθαίνει σε ποιο κολέγιο φοιτά ο Σταύρος…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ