«Κλειστόν» και σήμερα το Alter λόγω απεργίας-Χωρίς «Φως στο τούνελ» την Παρασκευή

Διαβάστε για την απεργία αλλά και την ανακοίνωση του Alter

Τα διοικητικά συμβούλια των Ενώσεων των ΜΜΕ κήρυξαν κυλιόμενες στάσεις εργασίας την Πέμπτη από τις 8.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 11.00 το βράδυ.

Καμία εκπομπή δεν θα μεταδοθεί ζωντανά σήμερα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alter. To πρόγραμμα που θα μεταδίδεται θα είναι επαναλήψεις διαφόρων εκπομπών και άλλων προγραμμάτων.

Την ίδια ώρα το κανάλι έβγαλε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό πως βρίσκεται σε συζητήσεις, για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας.

Η ανακοίνωση του Alter έχει ως εξής:

Η “ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.” με δ.τ. ALTER CHANNEL, σε συνέχεια των μέχρι σήμερα ανακοινώσεών της και σε σχέση με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι, στα πλαίσια κεφαλαιακής ενίσχυσης της Εταιρείας, οι μέτοχοι και το Διοικητικό Συμβούλιο βρίσκονται σε συζητήσεις για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας. Περαιτέρω, σε συνέχεια της από 29.12.2010 ανακοίνωσής της, η Εταιρεία ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες Τράπεζες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη και δεσμεύεται να προβεί άμεσα σε ανακοίνωση σχετικά με κάθε νέο σημαντικό γεγονός που σχετίζεται με τα ανωτέρω.