Κιβωτός του Κόσμου: Το περιεχόμενο της θυρίδας της μητέρας του πατρός Αντωνίου

Κιβωτός του Κόσμου

Διαβάστε περισσότερα...

Άνοιξε η θυρίδα της μητέρας του πατρός Αντωνίου σε τράπεζα στη Χίο. Το μεσημέρι της Πέμπτης 8/12, σύμφωνα με πληροφορίες της Ρένας Κουβελιώτη στο T Live, άνοιξε η θυρίδα από τους άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας της Αθήνας, όσο οι έρευνες για την Κιβωτό του Κόσμου συνεχίζονται.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, το άνοιγμα έγινε παρουσία Ειρηνοδίκη και η διαδικασία κράτησε για μία ώρα και 40 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί, πως στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τη θυρίδα, ενώ έναν μήνα νωρίτερα είχαν γίνει οι πρώτες καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου στον Συνήγορο του Πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ηρώ Καρυοφύλλη στο T Live, το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στη θυρίδα είναι 57.350 ευρώ. Κανείς δεν γνωρίζει μέχρι αυτή την ώρα, τι περιείχε ακριβώς η θυρίδα μέχρι πριν την επίσκεψη του προσώπου στα τέλη Σεπτεμβρίου

Το ερώτημα που γεννάται είναι γιατί να ανοίξει κάποιος μία θυρίδα, όταν το χρηματικό ποσό θα μπορούσε να κατατεθεί σε έναν τραπεζικό λογαριασμό…

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι στο όνομα της μητέρας του πατρός Αντωνίου έχει βρεθεί ένας λογαριασμός τραπέζης με το ποσό των 50.000 ευρώ.