Κιβωτός του Κόσμου: Το πασχαλινό μήνυμα του πατρός Αντωνίου – Τι αναμένεται να πει στην απολογία του

Pater Antonios

Συνεχίζονται οι έρευνες στα οικονομικά του πατρός Αντωνίου. Ο ίδιος κάνει λόγο για σκευωρία και απειλεί με μηνύσεις.

Η Κιβωτός του Κόσμου βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και των ερευνών των Αρχών το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μετά από τις καταγγελίες περί ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων τροφίμων από μεγαλοστελέχη της φιλανθρωπικής δομής.

Τις επόμενες εβδομάδες αναμένονται περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση, καθώς οι έρευνες των Αρχών στα οικονομικά στοιχεία του πατρός Αντωνίου συνεχίζονται. Από την πλευρά του ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται σε αναμονή κλήτευσης για το αδίκημα της ασέλγειας, ενώ ο ίδιος απειλεί με μηνύσεις, κάνοντας λόγο για σκευωρία.

Στην εκπομπή «Οι Δεκατιανοί» μίλησαν για το θέμα ο εκκλησιαστικός συντάκτης, Ανδρέας Καραγιάννης, ο δικηγόρος του 15χρονου κατήγορου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Όπως ανέφερε ο Ανδρέας Καραγιάννης, ο πατέρας Αντώνιος πέρασε το Πάσχα με φιλικά πρόσωπα, αναμένοντας να δικαστεί, ενώ αφήνει αιχμές κατά της νέας Διοίκησης της Κιβωτού του Κόσμου.

«Τώρα θυμήθηκε να καταθέσει μηνύσεις; Μήπως έχει αλλάξει η υπερασπιστική του γραμμή, διότι υπάρχει περίπτωση οι νομικοί του παραστάτες να μην είναι οι ίδιοι; Οι δικηγόροι φταίνε; Πόσους δικηγόρους θα έχει πια; Δεν μπορεί να έχει πάνω από δύο δικηγόρους στην ανάκριση», παρατηρεί ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.