Κιβωτός του κόσμου: Τα δύο βασικά συμπεράσματα που έχουν καταλήξει οι Αρχές για τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα

Οι ερεβώδεις και συνεχείς αποκαλύψεις «βυθίζουν» την Κιβωτό του κόσμου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στις έρευνες των Αρχών γύρω από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου και των προσώπων που εμπλέκονται σε ύποπτες συναλλαγές.

Μετά τις αποκαλύψεις ότι το πρωί της Δευτέρας δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας Σταματίας Γεωργαντή αλλά και στενών συγγενών τους η Οικονομική Αστυνομία προχώρησε σε έφοδο στα σπίτια της οικογένειας.

Οι μέχρι τώρα έρευνες και εξονυχιστικοί έλεγχοι στα οικονομικά του παπά Αντώνιου και της πρεσβυτέρας, Σταματία Γεωργαντή δείχνουν ότι οι θυρίδες ήταν φωλιά για εκατομμύρια ευρώ.

O Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» & «Τα Νέα» αποκάλυψε ότι οι Αρχές με τα μέχρι τώρα ευρήματα έχουν καταλήξει σε δύο βασικά συμπεράσματα:

«Βασική στόχευση του παπά Αντώνη και της πρεσβυτέρας ήταν η συγκέντρωση ρεστού, και ενώ έχουν βρεθεί πάνω από 270 ακίνητα στην ιδιοκτησία της ΜΚΟ δεν υπάρχει καμία συγκροτημένη πρόθεση εκμετάλλευσης αυτών από την ΜΚΟ».

Επιπλέον ένα άλλο κεντρικό συμπέρασμα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος είναι ότι η θυρίδα της Σταματίας Γεωργαντή της πρεσβυτέρας λειτουργούσε σαν μία «αποθήκη» μαύρου χρήματος για διεκπεραίωση αφανών ενεργειών.

Πηγή: Mega – Live News