Κιβωτός του Κόσμου: «Ο Πατέρας Αντώνιος κλώτσαγε τα παιδιά, τα έβριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε»

Κιβωτός του Κόσμου

"Έβαλε τους... να τον χτυπήσουν, να τον διώξουν. Του είπαν, "να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε..."

Η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό, σε μια συγκλονιστική μαρτυρία στο Πρωινό και την Κέλλυ Χεινωπόρου, λέει ότι ένα από τα παιδιά της οκταμελούς οικογένειας, αδελφός της 12χρονης, είχε πάει στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό. Πώς τον υποδέχτηκε ο Πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με την καταγγέλουσα;

Τον παπά Αντώνη εγώ τον ξέρω από τον Άγιο Γεώργιο που είχε ένα μαγαζάκι εκεί, από πολλά χρόνια. Πάρα πολλά χρόνια. Μετά πήγε έφτιαξε αυτόν τον πύργο εκεί, τι έφτιαξε, τέλος πάντων, τι να πω; Θρασύτατος, κλώτσαγε τα παιδιά, τα ‘βριζε, τον εγγονό μου τον χτύπησε, πολλά πράγματα, πολλά πράγματα.

Τον εγγονό σας πότε, πότε είχε συμβεί αυτό;

Στο καινούριο. Πήγε το παιδί, τον ζήταγε να τον δει και έβαλε τους… του να το χτυπήσουνε. Λέει, «να τον δω (τον πάτερ Αντώνιο)» και βγήκε έξω και τον έβριζε.

Ο ίδιος ο παπά Αντώνης;

Φερόταν πολύ άσχημα στα παιδιά, τα ‘βριζε, έβριζε χυδαία. Ήθελε τον κόσμο εκεί να δουλεύει για ένα πιάτο φαγητό, να τους βρίζει. Δεν ξέρω τους υπόλοιπους, εγώ τον ίδιο ήξερα.

Εσείς είχατε δει με τα μάτια σας δηλαδή τον ίδιο τον παπά Αντώνη να χτυπάει τον εγγονό σας;

Ο εγγονός μου πήγε για να μπει μέσα με κάποιο παιδάκι. Γιατί ήταν γραμμένος από πολύ παλιά και έβαλε τους… να τον χτυπήσουν, να τον διώξουν. Του είπαν, «να μην ξαναπατήσεις εδώ, θα σε…» να μην τα πω τώρα αυτά, τι του είπαν και έφυγε το παιδί.