Κιβωτός του Κόσμου: «Ήμασταν πεταμένοι άνθρωποι» – Τι καταγγέλλει πρώην τρόφιμος στο Live News

Live News

"Εδώ με έφεραν όταν ήμουν 12 χρονών. Μπήκα πρώτη μέρα μέσα, ήταν όλα όμορφα. Μέχρι που ήρθαν μετά τα δύσκολα" εξομολογείται στην κάμερα του Live News και σοκάρει. 

Πρώην τρόφιμος της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό καταγγέλλει ζωντανά στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης που έζησε κατά τα χρόνια της παραμονής του στη δομή. Ο νεαρός Ελλάδιος βρέθηκε με την κάμερα της εκπομπής έξω από το περιβόητο διαμέρισμα της οδού Πιπίνου, όπου μεταφέρονταν οι «άτακτοι» τρόφιμοι.

«Εδώ μας έφεραν εμάς που ήμασταν τα «κακά παιδιά» της Κιβωτού. Δεν είχαμε τηλεόραση, δεν είχαμε τίποτα, ήμασταν πεταμένοι άνθρωποι. Είναι τα χειρότερα χρόνια που έχω περάσει» εξομολογείται ο νεαρός πρώην τρόφιμος και συμπληρώνει: «Μας είχαν κλεισμένους. Αν δεν τρώγαμε, μας έστελναν για ύπνο κι ας ήταν 8-9 η ώρα. Καθόμασταν και συζητούσαμε με τα άλλα παιδιά αν θα βγούμε, πού θα πάμε, τι θα κάνουμε».

«Τους λέω: θέλω τα ρούχα μου. Και μου πετούσαν τα ρούχα μου ένα-ένα από το μπαλκόνι κάτω. Και μου είπαν: είναι και πολλά αυτά που πήρες. Δραπέτευσα δύο φορές, την πρώτη με έπιασαν, τη δεύτερη έφυγα κανονικά και πήρε την επιμέλεια η αδερφή μου» αποκαλύπτει ο νεαρός.

«Εδώ με έφεραν όταν ήμουν 12 χρονών. Μπήκα πρώτη μέρα μέσα, ήταν όλα όμορφα. Μέχρι που ήρθαν μετά τα δύσκολα» εξομολογείται στην κάμερα της εκπομπής και σοκάρει.