“Κήρυξε” πόλεμο στους Γερμανούς ο ταβερνιάρης από το “Νησί”!

Ο ηθοποιός Γρηγόρης Ορφανουδάκης που τον βλέπουμε στο ρόλο του ταβερνιάρη στο “Νησί”, το 2005 υπέγραψε συμβόλαιο με γερμανική διαφημιστική εταιρεία για να γυρίσει ως πρωταγωνιστής διαφημιστικό σποτ για το ούζο.

Η προβολή του διαφημιστικού καθώς και η αμοιβή του αφορούσε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Παρόλα αυτά η εταιρεία εν αγνοία του εξακολουθεί να προβάλλει το διαφημιστικό σποτ χωρίς εκείνος να πάρει επιπλέον χρήματα.

 
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, την ερχόμενη εβδομάδα θα εκδικαστεί ενώπιον του Πρωτοδικείου Μονάχου η υπόθεσή του. “Έχω θυμώσει με τους Γερμανούς γιατί ξέρουν να μας υποβιβάζουν ως κράτος, αλλά μεμονωμένα δεν ξέρουν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους.”, δήλωσε.
 
Ο ίδιος ανέφερε πως τα γυρίσματα έγιναν το 2005 και το σποτ θα μπορούσε να προβληθεί ολόκληρο το χρόνο, όχι όμως επ' αόριστον. “Υπέγραψα συμβόλαιο και για τον πρώτο μήνα πήρα εφάπαξ ποσό και υπέγραψα έναν όρο με τον οποίο θα μπορούσε να προβάλλεται καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι Γερμανοί όμως, το ερμήνευσαν ότι αυτό θα μπορεί να παίζεται για μακρύ χρονικό διάστημα χωρίς νόμιμη έγκριση. Το συμβόλαιο το υπέγραψα στα ελληνικά και στα αγγλικά. Το γερμανικό δίκαιο αποδέχεται ότι μεγαλύτερη ισχύ έχει αυτό που είναι στη μητρική γλώσσα”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Το δεύτερο χρόνο μου είπαν ότι το σποτ δεν προβάλλεται… Τότε, απευθύνθηκα σε media shop, πλήρωσα και πληροφορήθηκα ότι το διαφημιστικό παίχτηκε τουλάχιστον 3.125 φορές”.

Πηγή: TLIFE