Κηδεία Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου: Καταχειροκροτήθηκαν οι τρεις γιοι του έξω από τη Μητρόπολη

Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Πρώτη έφτασε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία. Ο κόσμος που βρίσκεται εκεί, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου όπως και οι επίσημη προσκεκλημένοι φτάνουν για την κηδεία του στη Μητρόπολη Αθνών, καθώς η εξόδιος ακολουθία θα ξεκινήσει στις 12:00, μετά το λαϊκό προσκύνημα που έληξε στις 11:00.

Πρώτη έφτασε η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στη Μητρόπολη Αθηνών για την κηδεία. Ο Παύλος, ο Νικόλαος και ο Φίλιππος, οι τρεις γιοί του, ήταν οι πρώτοι που έφτασαν στον ιερό ναό και θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Ο κόσμος που βρίσκεται εκεί, ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα φτάσουν όλοι μαζί στη Μητρόπολη Αθηνών με βανάκι για να παραβρεθούν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Στην Ελλάδα έχουν έρθει από χθες (15.1.2023) μέλη από 11 βασιλικές οικογένειες διαφόρων χωρών, όπως της Ισπανίας, της Σουηδίας, της Σερβίας, της Δανίας και της Νορβηγίας, πολλοί εκ των οποίων είχαν συγγενική σχέση με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Συνολικά, οι επίσημοι προσκεκλημένοι για την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ανέρχονται σε 187, οι οποίοι θα ακολουθήσουν και την αυτοκινητοπομπή μέχρι το Τατόι, με βανάκια αλλά και ιδιωτικά αυτοκίνητα.

Πηγή: newsit.gr