Κηδεία Παντελή Παντελίδη: «Λύγισε» στον αέρα ο φίλος και συνεργάτης του Χάρης Λεμπιδάκης

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Χάρης Λεμπιδάκης, στενός φίλος και συνεργάτης του Παντελή Παντελίδη.

Bρέθηκε στον Ι.Ν του Αγίου Σπυρίδωνα της Νέας Ιωνίας όπου μεταφέρθηκε η σορός του Παντελή Παντελίδη λίγο μετά τις 10 το πρωί για να τεθεί σε λαϊκό προσκήνυμα και μίλησε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» για το χαμό του τραγουδιστή και τις δύσκολες στιγμές που περνούν όλοι οι κοντινοί του άνθρωποι, αλλά και για το ποιος ήταν ο τραγουδιστής.

Κηδεία Παντελίδη: «Είχα κάποτε μια αγάπη»… Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Παντελή – «Βουλιάζει» από κόσμο η Νέα Ιωνία – Λιποθύμησαν δύο κοπέλες!

«Κωνσταντίνα μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας, να ευχαριστήσω και το κανάλι του Alpha και την εκπομπή σας για την ευγένεια και το σεβασμό που έχει δείξει όλες αυτές τις μέρες για αυτό το τραγικό συμβάν που έχει συμβεί. Τόσο για την οικογένεια του, όσο και για εμάς που ήμασταν οι φίλοι του και συνεργάτες του και για αυτό ήρθα να πω δυο κουβέντες.

Ο Παντελής ένιωθε ότι είχε υλοποιήσει όλα του να όνειρα, αλλά ήθελε να το χαίρεται και να το γεύεται με το δικό του προσωπικό στίγμα. Αυτό ήταν το δικό του κίνητρο ως λαϊκό παιδί, ως απλό παιδί, ως ένα παιδί εκτός συστήματος και εκτός showbiz γιατί δεν του άρεσαν όλα αυτά τα πράγματα, να πορεύεται μόνος του μαζί με τα φιλαράκια του και τον κόσμο, να κατακτά την κορυφή χωρίς να έχει ποτέ κατηγορήσει ούτε ένα συνάδελφο του. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τον Παντελή ως καλλιτέχνη γιατί ως άνθρωπο όποιον ρωτήσετε δε θα βρείτε να σας πει κάποια κακή κουβέντα ή κάτι το οποίο να έχει κάνει, να έχει φτάσει κάποιον στα άκρα.

Είναι δύσκολο Κωνσταντίνα. Δεν θέλω να το πάω πάλι σε προσωπικό επίπεδο. Εμένα ήταν φίλος μου, αδελφός μου. Είμαι εδώ για να τιμήσω το φίλο μου και δεν είμαι για τίποτα άλλο. Είμαστε δίπλα στην οικογένεια από χθες. Ήμασταν στο σπίτι του Παντελή χθες το βράδυ, που ήρθε και πέρασε την τελευταία του βραδιά στο πατρικό του. Είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολες στιγμές και θέλουμε να αποχαιρετήσουμε το φίλο μας, έτσι όπως του αρμόζει και έτσι όπως του αξίζει με ησυχία και με τραγούδι…» έλεγε «λυγίζοντας» ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Περισσότερα latest news »