Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Σιωπηλοί και συντετριμμένοι στο τελευταίο αντίο

Το πρωί της Πέμπτης αποχαιρέτησαν την Άννα τους...

Βουβός ο πόνος στο Κοιμητήριο Ζωγράφου, το πρωί της Παρασκευής, στο τελευταίο αντίο στην Άννα Παναγιωτοπούλου. Η οικογένειά της και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησαν την σπουδαία μας ηθοποιό.

Βρέθηκαν από νωρίς στο νεκροταφείο για να αποχαιρετήσουν την Άννα τους. Η Άννα Παναγιωτοπούλου η συνοδοιπόρος τους όλα αυτά τα χρόνια στο σανίδι και στη ζωή έφυγε αφήνοντας ένα κενό στους δικούς της ανθρώπους όπως τον Σταμάτη Φασουλή αλλά και τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου και τόσους άλλους.

Άννα Παναγιωτοπούλου

Η Άννα Παναγιωτοπούλου έφυγε σε ηλικία 76 ετών και άφησε πίσω της μια σπουδαία πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Μια αντιστάρ χωρίς να το διατυμπανίζει, έγραψε τη δική της ιστορία με το Ελεύθερο Θέατρο, με την αξέχαστη ερμηνεία της ως Μαντάμ Σουσού, με τους άπειρους ρόλους της στο θέατρο, με τον ρόλο της ως Άννα και ως μια από τις Τρεις Χάριτες αλλά και ως Χριστίνα, χήρα εργοσταστιάρχου, στην Dolce Vita.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου «έφυγε» από τη ζωή το πρωινό του Μεγάλου Σαββάτου. Η 76χρονη ηθοποιός ταλαιπωρήθηκε τα τελευταία χρόνια από τη νόσο Αλτσχάιμερ και για τον λόγο αυτό απείχε από κάθε επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα.

Μόνο εκείνοι που δούλεψαν, έκλαψαν, χάρηκαν, γέλασαν έγραψαν ιστορία μαζί ξέρουν πόσο δυσαναπλήρωτο είναι το κενό που αφήνει η ταλαντούχα αυτή ύπαρξη η οποία βυθίστηκε τα τελευταία χρόνια της ζωής της στη λήθη, αλλά είναι βέβαιο ότι δεν θα ξεχαστεί.

Φωτογραφίες: NDP