Ο Αλέξης Κούγιας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών.
Συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι αποχαιρετούν τον Αλέξη Κούγια στην Παναγία Φανερωμένη στη Βουλιαγμένη ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Α΄Νεκροταφείο Αθηνών.
Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά του ο Χρίστος και η Μάιρα Κούγια και η πρώην σύζυγός του Εύη Βατίδου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το παρών στην κηδεία του Αλέξη Κούγια έχουν δώσει, μεταξύ άλλων, οι δικηγόροι Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Θεόδωρος Μαντάς, Γιάννης Μαρακάκης, Πέτρος Μαντούβαλος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, Γιάννης Γλύκας, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και άλλοι.
Συντετριμμένη η Μάιρα Κούγια εκφώνησε τον επικήδειο για τον πατέρα της. Με τρεμάμενη φωνή ανέφερε ότι μέχρι τελευταία στιγμή μέσα στο νοσοκομείο ο πατέρας της την καθησύχαζε και της έδινε κουράγιο. «Ήσουν αγωνιστής μέχρι τέλους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε Live:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ