Κιάμος: Δεν θα είχα πρόβλημα να τραγουδήσω με τον Θεοδωράκη …αρκεί να με αντιπροσώπευε

Ο Πάνος Κιάμος μιλάει για τον Μίκη Θεοδωράκη

Ο Πάνος Κιάμος μίλησε στο περιοδικό » PEOPLE» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου για το «χαράτσι » της ΔΕΗ και για τον αν θα συνεργαζόταν με τον Μίκη Θεοδωράκη…

Όταν σου έρθει κι εσένα ο φόρος ακινήτου μέσω της ΔΕΗ, θα τον πληρωσεις;

Θα τον πληρώσω, εφόσον προσωπικά έχω αυτή τη στιγμή τη δυνατότηα. Και δεν το κάνω για μένα, το κάνω μπας και καταφέρουμε να σώσουμε λίγο την κατάσταση. Γι΄ αυτό πλήρωσα και έγκαιρα και το φόρο αλληλεγύης.

Τι θα ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές;

Δεν ξέρω. Αλλά, να σου πω την αλήθεια ο μοναδικός πολιτικός που θα ψήφιζα με μεγάλη χαρά είναι η Λιάνα Κανέλλη, αν αναλάμβανε κάποια στιγμή ηγετικό ρόλο. Με αυτό που σου λέω δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι καλοί πολιικοί- γιατί σίγουρα υπάρχουν πολλοί ικανοί και άξιοι, απλά, όσες φορές έχω δει την κυρία Κανέλλη να μιλάει, πραγματικά με εκφράζει και πιστεύω ότι, αν ήταν ηγεσία ενός κόμματος, θα το ψήφιζα με μεγάλη χαρά-χωρίς να με ενδιαφέρει ποιο κόμμα θα ήταν. Με εκφράζει αυτός ο άνθρωπος, αισθάνομαι ότι πιάνει το σφυγμό μου.

Αν σε καλούσε ο Μίκης Θεοδωράκης σε μία από τις συναυλίες του, θα τολμούσες να συμμετάσχεις;

Από τη στιγμή που θα με καλούσε ο κύριος Θεοδωράκης, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αρκεί να έλεγα κάτι που να με αντιπροσώπευε..