Κι όμως! Οι «Βασιλιάδες» έχουν γύρισμα…!

Διαβάστε περισσότερα!

Ούτε χρειάζεται να αναφέρουμε ξανά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το MEGA και η εταιρεία παραγωγής, προσπαθώντας να βρουν τρόπους να πληρωθούν οι συντελεστές της και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, με την ελπίδα ότι η σειρά θα καταφέρει, όπως είναι προγραμματισμένο, να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουν, γιατί εκτός του ότι η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές, μιλάμε για πολλούς εργαζόμενους, που έκαναν, ο καθένας στον τομέα του, ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ωστόσο, αν και ακόμα τα πράγματα είναι στον αέρα για το τι πρόκειται να γίνει με την καθημερινή σειρά, οι «Βασιλιάδες» κάνουν γυρίσματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις τελευταίες μέρες το MEGA πραγματοποιεί γυρίσματα για την παρουσίαση του καινούργιου του προγράμματος, στην οποία συμμετέχουν πολλά από τα πρόσωπα που ανήκουν στο δυναμικό του σταθμού. Στην προωθητική καμπάνια του προγράμματός του λοιπόν, είναι λογικό να χρησιμοποιήσουν και τους ηθοποιούς από τους «Βασιλιάδες».

Για παράδειγμα, την Κυριακή είναι προγραμματισμένο να γίνει γύρισμα με τον Κώστα Κόκλα και τη Βασιλική Ανδρίτσου και οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στους «Βασιλιάδες» θα είναι, όπως κι άλλοι συνάδερφοί τους, στα πρόσωπα που θα χρησιμοποιήσει το MEGA στη διαφημιστική καμπάνια του για την καινούργια σεζόν. Ελπίζουμε ότι δεν θα δούμε τους «Βασιλιάδες» μόνο στα συγκεκριμένα σποτ αλλά θα καταφέρουν στο κανάλι της Μεσογείων να ξεπεράσουν τα προβλήματα και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της σειράς!

Γρηγόρης Μελάς