Κι από φωνή… φωνάρα, για να περάσεις!

Διαβάστε περισσότερα για το νέο show του ANT1

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, στον ΑΝΤ1 έχουν βάλει μπροστά ένα καινούργιο talent show που έχει τον τίτλο «Voice» και που προβάλλεται πολλά χρόνια με επιτυχία σε αρκετές χώρες. Το πρωτότυπο του συγκεκριμένου talent show είναι ότι δίνει ιδιαίτερη σημασία στη φωνή του κάθε διαγωνιζόμενου και έτσι δικαιολογείται και ο τίτλος του.

Η κριτική επιτροπή δεν βλέπει τον κάθε διαγωνιζόμενο για το αν είναι όμορφος, αν χορεύει καλά ή αν είναι ντυμένος μοντέρνα αλλά αποφασίζει μόνο ακούγοντάς τον αν θα του δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Για το λόγο αυτό και η κριτική επιτροπή δεν βλέπει τον κάθε διαγωνιζόμενο αλλά έχει γυρισμένη την πλάτη στην πίστα, οπότε κρίνει και αποφασίζει μόνο από αυτό που ακούει.

Το κανάλι του Αμαρουσίου έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία για το συγκεκριμένο talent show και σκοπεύει αν πάνε όλα καλά, να το βγάλει στον αέρα στην αρχή της επόμενης σεζόν, γύρω δηλαδή στα τέλη Οκτωβρίου. Μάλιστα για την προετοιμασία του… έκλεψε στέλεχος από τον ALPHA που μετακόμισε από την Κάντζα στο Μαρούσι για να δουλέψει πάνω σε αυτό.

Τις επόμενες μέρες μελετάται το κόστος παραγωγής και όπως φαίνεται, μέσα στον επόμενο μήνα θα ξεκινήσουν αν τρέχουν και τα τρέιλερ για όσους θέλουν να δηλώσουν συμμετοχή στο «Voice» . Οπότε, όσοι πιστεύετε ότι έχετε καλές φωνές αλλά ανησυχείτε για το υπόλοιπο «πακέτο», δεν έχετε παρά να περιμένετε γιατί θα έχετε πίστα για να το αποδείξετε!
Γρηγόρης Μελάς