Κι άλλες προσφορές CareMarket.gr; Πατάτες προτηγανισμένες McCain 1Κg ΜΟΝΟ 1,65€! Σαμπουάν PANTENE MONO 1,93€!

Γιατί να πηγαίνετε super market όταν ό,τι θελήσετε μπορεί να έρθει σπίτι σας με ένα... κλικ; Η CareMarket.gr ήρθε για να προσφέρει ποιότητα στην καθημερινότητά σας!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 

Αγοράστε ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ PANTENE 250ML ΑΠΟ 3.85€ ΜΟΝΟ 1.93€!

Αγοράστε ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ SIMPLY FIT NOR/PL ALWAYS12T ΑΠΟ 1.87€ ΜΟΝΟ 0.94€!

Αγοράστε ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ LENOR ΥΓΡO 2,48L 34MΕΖΟΥΡΕΣ από 10.97€ ΜΟΝΟ 5.49€!

Αγοράστε ΝΕΡΟ ΖΑΓΟΡΙ 5Χ1,5LT + 1ΔΩΡΟ μόνο 1,40€

Αγοράστε ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΝΟ 10 MISKO 500ΓΡ μόνο 0,49€

Αγοράστε BECEL PRO ACTIV ΛΙΠ ΕΠΑΛ 35% Λ 500Γ μόνο 3,99€ 

Αγοράστε ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΡΟΤΗΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ MC CAIN 1ΚΙΛΟ 1,65€

Η Caremarket.gr σε συνεργασία με την Carrefour – Μαρινόπουλος σας δίνουν 9000 προϊόντα για να κάνετε τα ψώνια σας. Κερδίστε χρήματα από τις χαμηλές τιμές και τις καθημερινές προσφορές μας.

Κάντε τις αγορές σας από τη δουλειά ή το σπίτι σας, όλο το 24ωρο. Όταν εσείς δουλεύετε ή ξεκουράζεστε, εμείς κάνουμε τα ψώνια για εσάς και σας τα φέρνουμε. 

Η CareMarket.gr και η Carrefour – Μαρινόπουλος καταλαβαίνοντας τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής, σας κάνει δώρο τη χρέωση αντικαταβολής. Παράλληλα σας δίνουμε την δυνατότητα να κάνετε παραγγελία από τα 30 ευρώ, ενώ για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ δεν έχετε καμία απολύτως χρέωση μεταφορικών.

Ο εκπαιδευμένος υπάλληλος θα φροντίσει για την παραγγελία σας, σαν να ψώνιζε για το σπίτι του, επιλέγοντας πάντα τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.

Οι αγορές σας θα συσκευαστούν προσεκτικά σε κιβώτια και ειδικές συσκευασίες για φρέσκα και κατεψυγμένα προϊόντα.
Η μεταφορά θα γίνει από ειδικά φορτηγά ψυγεία διατηρώντας τη φρεσκάδα των τροφίμων και θα σας παραδοθεί την ώρα και ημέρα που εσείς διαλέξατε, στο χώρο σας.

Τα ψώνια στο supermarket γίνονται ευχάριστα και ξεκούραστα. Εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες της Caremarket.gr και την Carrefour – Μαρινόπουλος για να κερδίσετε χρόνο και χρήματα για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

CareMarket.gr τα οικονομικά ψώνια σπίτι σας!