Κενάν Ιμιρζαλίογλου: Ο Εζέλ επ' αυτοφώρω με την παράνομη σχέση!

Δείτε φωτογραφίες...

Πάει ο γάμος, πάει και η σχέση, πάει και η φήμη του. Ο τηλεοπτικός «Ezel», Κενάν Ιμιρζαλίογλου κατάφερε με μια απιστία να τα τινάξει όλα στον αέρα. Ο δημοφιλής Τούρκος ηθοποιός ήταν ένα βήμα πριν το γάμο με την επί πολλά χρόνια σύντροφο του Οζγκέ Ακμπουλού. Οι δύο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στην Τουρκία και όλοι περίμεναν πώς και πώς την ημέρα που θα ένωναν τις ζωές τους. Μόνο που ο «Εζέλ» είχε άλλα στο μυαλό του.

Όπως γράφει το περιοδικό Ciao, όλα ξεκίνησαν πριν μερικές μέρες, ξημερώματα, όταν η τουρκική τροχαία έκανε έναν έλεγχο ρουτίνας στο μεγάλου κυβισμού πολυτελές αυτοκίνητο της Τουρκάλας ηθοποιού Σινέμ Κομπάλ, μετά από μία προσπέραση που έκανε εκείνη. Η μεγάλη έκπληξη καθόταν στη θέση του συνεπιβάτη και δεν ήταν άλλος από τον Κενάν Ιμιρτζαλίογλου.

Κάποιος από τους αστυνομικούς έσπευσε να ειδοποιήσει, αμέσως τους φωτογράφους. Όσο, λοιπόν, γινόταν ο έλεγχος από τους αστυνομικούς, ο φωτογραφικός φακός αιφνιδίασε το ζευγάρι και ο Κενάν προσπάθησε να κρύψει το πρόσωπο του, βάζοντας το χέρι του μπροστά. Μάταια όμως αφού τα καρέ που τους δείχνουν μαζί είχαν ήδη τραβηχτεί.