Κάτω Παρτάλι: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης “πρόδωσε” την τύχη του …Κωνσταντίνου!

Δείτε τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός για τον ρόλο του!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη και μίλησε για το “Κάτω Παρτάλι”, αναφέροντας ότι οι ηθοποιοί της σειράς είναι έτοιμοι να κινηθούν νομικά για τα χρήματα που τους χρωστάνε, ενώ αποκάλυψε πως ο ίδιος, αν ξεκινήσει ξανά η σειρά, δεν θα “σκοτωθεί” και θα παραμείνει μέχρι το φινάλε.

Στην τελευταία μας κουβέντα, τον Αύγουστο, μου έλεγες ότι περιμένετε να ενημερωθείτε για την άμεση έναρξη των γυρισμάτων των καινούργιων επεισοδίων για το “Κάτω Παρτάλι”…

Από… πέρυσι δηλαδή! Κι ακόμα στην ίδια φάση είμαστε. Υπάρχει ένα γενικότερο σκηνικό θρίλερ στα τηλεοπτικά και όχι μόνο πράγματα και το ίδιο συμβαίνει και με το “Παρτάλι”. Δεν έχουν λυθεί τα οικονομικά “κολλήματα”, επομένως δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματά μας.

Σου χρωστάνε αρκετά επεισόδια, απ’ ότι ξέρω…

Δεκατρία ολόκληρα επεισόδια! Δεν έχουμε να κάνουμε με δύο-τρία επεισόδια, αλλά με δεκατρία και όπως καταλαβαίνεις είναι άγρια τα πράγματα. Οι τεχνικοί πληρώθηκαν, εμείς όχι και είμαστε έτοιμοι να κινηθούμε νομικά για να μη χάσουμε τα χρήματά μας. Βλέπεις τι γίνεται στο Mega. Εύχομαι να βρεθούν λύσεις, γιατί είναι αμαρτία να μείνουν απλήρωτοι και χωρίς δουλειά τόσοι άνθρωποι που έχουν παλέψει γι’ αυτό.

Κρίμα θα είναι και να μην ολοκληρωθεί το “Παρτάλι”.

Ναι, πολύ κρίμα, γιατί είναι μια εξαιρετική σειρά που φτιάχνεται με πολλή αγάπη και μεράκι από το σύνολο των συντελεστών της. Και για εμάς τους ηθοποιούς θα είναι δύσκολο και για το κοινό που έχει αγκαλιάσει με τόση θέρμη τη δουλειά μας.

Υπάρχει ένα κρίσιμο ραντεβού για να βρεθεί λύση άμεσα. Αν όλα πάνε καλά, θα είσαι σε αρκετά επεισόδια της σειράς, έτσι δεν είναι;

Ναι, θα είμαι στο νέο κύκλο του “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, που ξεκινάει στις 11 του μήνα στον Alpha, αλλά θα με δείτε και σε αρκετά από τα 10 καινούργια επεισόδια του “Παρταλιού”.

Αληθεύει ότι ζήτησες να μείνεις μέχρι το φινάλε του και να μη σε “σκοτώσουν” στη διαδρομή;

Ναι, ξέροντας πως ο εξαίρετος σεναριογράφος Λευτέρης Παπαπέτρου θα συνεχίσει να… βγάζει από τη μέση διάφορους ήρωες, του ζήτησα να με λυπηθεί και να μείνω ως το τέλος. Για να δούμε τι θα δούμε και κυρίως αν θα το δούμε. Θέλω να πιστεύω, επειδή είμαι γενικότερα ένας αισιόδοξος άνθρωπος, ότι θα βρεθεί λύση τελικά.

Τι περιμένει τον Κωνσταντίνο, που “ντύνεσαι” στα νέα επεισόδια; Έχεις κάποια εικόνα;

Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα μείνει ζωντανός ως το φινάλε, όλα τα άλλα τα γνωρίζει μονάχα ο ίδιος ο Λευτέρης και κανείς άλλος. Κρατάει πάντα μυστήριο, κυρίως δεν με τα δέκα τελευταία επεισόδιά του…