Κατήγγειλε τη μάνα της για ξυλοδαρμό – «Με χτύπησε γιατί δεν διάβαζα», λέει η 12χρονη

Live News

Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 12χρονη στο Ηράκλειο με τις αρχές να κινητοποιούνται άμεσα για το περιστατικό.

«Με έσπρωξε δυνατά και έπεσα στο πάτωμα. Μετά η μητέρα μου με χτύπησε δυνατά στη μύτη και αυτή άρχισε να τρέχει αίμα. Μετά είπα στη μητέρα μου ότι θα πάρω τηλέφωνο στην αστυνομία και αυτή μου είπε “αντε πάρτην. Το νούμερο είναι το 100”. Μετά πήρα στην αστυνομία και είπα να έρθει κάποιος γιατί η μητέρα μου με χτυπάει και μαλώνουμε».

Η 43χρονη μητέρα συνελήφθη, από αστυνομικούς που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας μετά την καταγγελία της ίδιας της 12χρονης στις αρχές και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, αρνούμενη όλα όσα της καταλογίζει η κόρη της. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η κόρη της ήταν εκείνη που της επιτέθηκε.

«Αρνούμαι τις κατηγορίες σε βάρος μου. Δεν τη χτύπησα ούτε σήμερα ούτε κάποια άλλη φορά. Ούτε την κόρη μου ούτε τον γιό μου. Ούτε την εξύβρισα, αντιθέτως ήταν η κόπη μου η οποία με εξύβριζε και με χτυπούσε φθάνοντας στο σημείο να μου δώσει κλωτσιές και μπουνιές στο σπασμένο μου δεξί χέρι».

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και εξύβριση και παραπέμπεται να δικαστεί στο αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο ιατροδικαστής δεν επιβεβαιώνει τον ξυλοδαρμό. «Όταν την είδα εγώ δεν είχε καμία κάκωση στο σώμα. Η μητέρα έχει μικρές εκδορές στο σώμα της».

Την 1 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει το δικαστήριο. Η μητέρα κατέθεσε και ανέφερε ότι η μικρή παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο.

Πηγή: Mega – Live News