«Με κατηγορούσαν ότι έβαψα τα μαλλιά μου άσπρα για να δείχνω ωριμότερος και έβαλα γυαλιά για να θυμίζω τον Χατζηνικολάου»

Νίκος Μάνεσης

«Με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν αδικήσει, αλλά...»

Δίνει το παρών στην αρένα της ενημέρωσης από το 1982. Ο Νίκος Μάνεσης, με χιούμορ και καλή διάθεση και προπάντων ευγένεια, από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατοκύριαο, από 10:00 -13:00, αναλαμβάνει να συνδυάσει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία στον Alpha. Ο δημοσιογράφος μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής και στην Χρύσα Παχούμη αναφέρει αν στην πορεία του σε αυτή τη δουλειά υπήρξαν στιγμές που αγανάκτησε.

[dfp_ads id=236982]

«Πάρα πολλές. Επειδή είμαι επτανήσιος, είμαι μουλάρι. Πεισματάρης. Έχω απογοητευτεί πολλές φορές και το έχω ξεπεράσει. Με έχουν συκοφαντήσει, με έχουν αδικήσει, αλλά παραμένω όρθιος. Ξεκίνησα να κάνω δελτίο το 2000, βρέθηκαν συνάδελφοι, ευθυγραμμισμένα και συντεταγμένα, που με κατηγορούσαν ότι έβαψα τα μαλλιά μου άσπρα για να δείχνω ωριμότερος και έβαλα γυαλιά για να θυμίζω τον Χατζηνικολάου. Η τηλεοπτική δημοσιογραφία, που υπηρετώ τα τελευταία είκοσι χρόνια είναι μαραθώνιος, δεν είναι σπριντ. Κι εγώ έχω αποδείξει ότι είμαι αξιοπρεπής μαραθωνοδρόμος.»