Κατηγορούν κορυφαίο ηθοποιό πως αμοίβεται με 1.000 ευρώ για κάθε εκπομπή στην ΕΡΑ!

"To ποσό της παραγωγής είναι εξωπραγματικό..." αλλά ο ίδιος αμοιβεται με 67 ευρώ!

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΒΗΜΑ FM» είπε μεταξύ άλλων: «Ό,τι έχει σχέση με αριθμούς πρωτοκόλλου και ποσά, δεν με αφορούν, γιατί δεν τα ξέρω. Δεν είμαι ο παραγωγός ή ο εμπνευστής μιας πρότασης, αλλά είμαι ο εκτελεστής, δηλαδή ο άνθρωπος που θα διαβάζει τα κείμενα, που αφορούν το κείμενο του Τσιφόρου το «Εμείς και οι Φράγκοι».

O λόγος για τον Δημήτρη Πιατά!

Tα επεισόδια συνολικά είναι 45, εάν δεν κάνω λάθος. Το ποσό δεν με αφορά, διότι ειλικρινά, δεν το ξέρω. Ως πρόθεση μού αρέσει πάρα πολύ (να είναι η αμοιβή μου 1000€), αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τέτοιου είδους νούμερα. Αναζήτησα τον κύριο που το δημοσίευσε για να κάνει μια επανόρθωση, διότι με προσβάλλει σε μια εποχή κρίσης. Η προσωπική μου αμοιβή, παρότι είναι προσωπικά δεδομένα, είναι καθαρά συμβολική, γιατί ήταν για εμένα μια καλή επιστροφή στις ημέρες ραδιοφώνου που ανήκω ως μνήμη και ως άτομο. Είναι 67€.

Το ποσό της παραγωγής είναι εξωπραγματικό, αλλά δεν γνωρίζω που πηγαίνει. Είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιούν το όνομά μου. Δεν υπάρχει αυτό το νούμερο όσον αφορά το όνομά μου. Όσο, για την απόφαση δεν μπορώ να ξέρω. Έχουν προηγηθεί διάφορες σειρές εκπομπών τέτοιου είδους, με αναγνώσεις, με αιφνιδιάζει η παρουσία μιας τέτοιας αμοιβής και μιας τέτοιου είδους παρουσίας, δεν υφίσταται για εμένα όμως. Δεν γνωρίζω το συνολικό κόστος, ξέρω όμως πως είναι μια παραγωγή που γίνεται σε στούντιο, γιατί το έζησα».

Καταλήγοντας ο κύριος Πιατάς είπε: «θίγομαι άμεσα. Το θεωρώ ύβρη απέναντί μου και σε σχέση με την στάση μου». 

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοψία:Ο Χρήστος Ιακώβου και Δημήτρης Πιατάς πουλάνε τα σπίτια τους λόγω κρίσης

Πιατάς: Οι γραφικοί της εποχής μου ήταν ο Σαββόπουλος, ο Βέλτσος, ο Ραφαηλίδης