Κάτια Νικολαΐδου: «Έφτασε σε σημείο να απειλήσει τη ζωή μου»

«Έχω δώσει 2500 ευρώ για να αγοράσω μία...»

Η ηθοποιός Κάτια Νικολαΐδου εκμυστηρεύτηκε στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο περιοδικό ΟΚ! πως έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής της τα χρόνια της κρίσης…

«Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία επτά χρόνια – γιατί σ' εμάς η κρίση ξεκίνησε νωρίτερα – έχω μπει σε έναν άλλο τρόπο ζωής. Μέχρι τότε ήμουν πολύ σπάταλη. Μπορεί να μην πέρασαν ποτέ πολλά χρήματα από τα χέρια μου, αλλά αυτά που έβγαζα από τη δουλειά μου τα ξόδευα, χωρίς να σκέφτομαι τι θα κάνω αύριο. Ήμουν «αλκοολική» με τα ψώνια. Δεν το σκεφτόμουν καθόλου αν ήθελα να δώσω ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσω ένα ρούχο ή ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσω ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια που μου άρεσαν.Έχω δώσει 2500 ευρώ για να αγοράσω μία συλλεκτική τσάντα Louis Vuitton που είχα ερωτευτεί, την οποία δεν κρατάω πια, γιατί ντρέπομαι φορβερά για τη σπατάλη που είχα κάνει. Την έχω στην ντουλάπα μου, τη βλέπω και σκέφτομαι ότι δεν άξιζε να δουλεύω τόσους μήνες για να μπορώ να την πάρω. Τώρα δεν πρόκειται να δώσω περισσότερα από 100 ευρώ για τσάντα. Αλλά και για παπούτσια έχω δώσει τρελά λεφτά. Θυμάμαι, μια φορά που δεν ήμουν σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση πήγα ταξίδι στο Λονδίνο και ξόδεψα 1200 ευρώ, όσο δηλαδή ήταν όλο το συνάλλαγμα που είχα πάρει μαζί μου, για να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια Jimmy Choo. Ευτυχώς, τον τελευταίο χρόνο έχω ανοίξει μια μπουτίκ στη Νέα Σμύρνη, το Ανώνυμο και έτσι την τρέλα που έχω με τα ρούχα και τα αξεσουάρ την εκτονώνω εκεί.

Ενώ, σε σχετική ερώτηση μοιράζεται το πόσο δύσκολα πέρασε εξαιτίας θαυμαστή της: «Πριν από μερικά χρόνια κάποιος έφτασε σε σημείο να απειλήσει τη ζωή μου. Ξεκίνησε στέλνοντας μου ρομαντικά ραβασάκια και κατέληξε να με παρακολουθεί και να απειλεί ότι θα με κάψει ζωντανή! Μέχρι που μια μέρα ανέβηκε στο καπό του αυτοκινήτου μου και δε με άφηνε να φύγω. Αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην αστυνομία, γιατί κατάλαβα ότι ήταν επικίνδυνος.»