Κάτια: «Η Τιμωρία για την Ξένια έρχεται»

Διαβάστε: "Κάθαρση" υπόσχεται η Κάτια Δανδουλάκη

Η ηθοποιός  μιλάει στο TV ΖΑΠΙΝΓΚ και τον Βασίλη Μπουζιώτη … Για την εκδίκηση που όλοι περιμένουμε, για την Ξένια και την σχέση τους. Ενώ διαψεύδει τις φήμες που την ήθελαν να είναι στα «μαχαίρια» με το Mega..

Λίγο πριν από την πρεμιέρα “ πρόδωσε” τα όλα. Ξέρω ότι η ηρωίδα που παίζεις ετοιμάζει γερή αντεπίθεση..

«Η Κάτια αντεπιτίθεται; ‘Οχι, όχι! Δεν εκδικείται με μανία την Ξένια, που απείλησε πολλές φορές την ζωή της. Μαθαίνοντας το ένοχο μυστικό της σοκάρεται, αλλά δεν στρέφεται εναντίον της με λύσσα και με κακία. Έχει έρθει κοντά της, την έχει αγαπήσει με τον καιρό,τη νοιάζεται κι αυτό τη φέρνει σε δίλημμα για το τι πρέπει να κάνει, πως να κινηθεί.Δεν της είναι εύκολο- κα ι η ίδια δεν ήταν το καλύτερο της πλάσμα…Έσφαλε, παράτησε την εγγονή της, έκανε κι αυτή τα δικά της “εγκλήματα”. Θα έρθει η τιμωρία για την Ξένια, αλλά και η Κάτια έχει πάρει ένα μάθημα πολύ γερό. Γίνεται τιμωρός και φέρνει κάθαρση, αλλά υπάρχει τιμωρία και γι΄ αυτή. Γιατί όλα πληρώνονται στη ζωή. Όλα γυρίζουν μπούμερανγκ.Το πιστεύω απόλυτα αυτό.»

Η Κάτια μαθαίνει κάποια στιγμή ότι η Ξένια ήθελε να την εξοντώσει κι αυτό της κοστίζει πολύ. Θα της βρει ελαφρυντικά;

«Η Κάτια ήρθε κοντά με την Ξένια ήταν γι΄αυτήν η εγγονή της . Σε έναν άνθρωπο που αγαπήσαμε και πονέσαμε,ναι, του βρίσκουμε ελαφρυντικά. Όπως βρίσκουν στα παιδιά οι γονείς που τα βλέπουν να είναι στο κακό δρόμο. Βλέπεις μια μάνα που ο γιος της έκλεψε ή μαχαίρωσε να λέει: “ Το παιδί μου , ο γιος μου, δεν το ήθελε..” Έτσι και η Κάτια. Την οργίζει και νιώθει πόνο γι΄αυτό που έκανε η εγγονή της, αλλά τη συμπονά.Την πρόδωσε η Ξένια, αλλά και αυτήέχει προδώσει έκανε μια τερατώση πράξη στον γιο της, άφησε την εγγονή της…'Ενοχη γ μιά,ένοχη και η άλλη.»

Είχε ¨σκάσει¨μια είδηση ότι η Κάτια θα σκοτωθεί φέτος…

«Δεν πρέπει να αποκαλύπτω στοιχεία και εξελίξεις, αλλά, όχι, η είδηση αυτή δεν είναι παρά μια ράδιο- αρβύλα και μόνο.Η Κάτια ζει με ¨πληγές¨μεν, αλλά ζει και προσπαθεί να σταθεί όρθια στα πόδια της και να γίνει καλύτερος άνθρωπος, αν θέλεις.»

Ας σταθούμε στα “σενάρια” που σε ήθελαν να “σκοτώνεσαι” με το Mega και δη αγριόγατα. Σκέφτονταν να σου δώσουν ένα ρόλο, σου έδωσαν λιγοστά χρήματα, έσυ “φόρτωσες” και κοπάνησες την πόρτα άγρια!

«Πρέπει να ρίχνουμε ξανά και ξανά φως στις αλήθειες, γιατι οι αρβύλες..έγιναν πάρα πολλές πια.. Απ΄όσο γνωρίζω, σκεφτόνταν να μου δώσουν ένα ρόλο στη νέα καθημερινή σειρά που ετοίμαζαν, ο οποίος δεν θα ήταν από τους πρωταγωνιστικούς. Το ήθελα πολύ, αλλά όταν ήρθε η ώρα να φτιάξουν το budget, είδαν ότι δεν θα μπορούσε αυτό να αντέξει τα όποια χρήματα θα “ έκλεινα” εγώ και δεν μου πρότειναν καν.Είναι δύσκολοι οι καιροί, φτιάχνουν καστ με νέα κυρίως παιδιά που δεν έχουν οικονομικές απαιτήσεις…απαγορευτικές για την παραγωγή. Το κατανοώ απόλυτα. Ούτε οργίστηκα, όπως έγραψαν , ούτε είμαι στα..μαχαίρια με το Mega.Αν είναι δυνατόν! Πρόκειται για ράδιο αρβύλες και μόνο. Όπως είναι ότι “έκλεισα” στο νέο καθημερινό του ΑΝΤ1.Δεν μου έγινε καν πρόταση, πως θα μπορούσα να έχω “κλείσει”;»

Διαβάστε ακόμη: 

Τι νέο ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι της «Ζωής της Άλλης»;

Ποδαρικό στο “ Πρωινό mou” θα κάνει η Κάτια Δανδουλάκη