Κάτια Δανδουλάκη: «Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τι λάθη έχουμε κάνει»

Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τη συμμετοχή της στο DWTS5,τον ερχομό του Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή, τα πρόσωπα που χορεύουν φέτος , αλλά και την τηλεοπτική σειρά Όρκος Σιωπής, όπου πρωταγωνιστεί.

Σας στεναχώρησε που ο Όρκος Σιωπής στη βραδινή ζώνη δεν σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης, όπως στην Κύπρο και μεταφέρθηκε νωρίς το απόγευμα;
Δεν με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά τι λάθη έχουμε κάνει. Και αν δούμε ότι δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε θα πούμε “Τι να κάνουμε παιδιά, κάναμε μια αποτυχία. Δεν μου αρέσουν οι αποτυχίες στη ζωή μου αλλά δεν πρόκειται για τέτοιο πράγμα αυτή τη στιγμή. Είναι μια προσπάθεια που τώρα αρχίζει το κανάλι και οι τηλεθεατές εκείνη την ώρα περίμεναν να δουν ξένη ταινία.

Πως σου φαίνονται τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν φέτος για να χορέψουν στο παρκέ του DWTS5;
Τα πρόσωπα έχουν πολύ δυναμισμό. Μπορεί να μην είναι όλοι γνωστοί στο κοινό γιατί είναι νέοι αλλά για την εμπειρία των χρόνων που έχουν είναι παιδιά που θα λάμψουν κατά τη διάρκεια του σόου και ο κόσμος θα δει τις δυνατότητες τους.Βέβαια, έχουμε και κάποια πρόσωπα που είναι πολύ γνωστά και το κοινό θα παρακοόυθήσεθι την εξέλιξη κάθε σταρ.

Στο πρώτο live κάποιοι σας χαρακτήρισαν αυστηρή. Αισθανθήκατε κάτι τέτοιο;
Όχι καθόλου. Αισθάνθηκα ότι ήμουν αυστηρή όσο είμαι στη ζωή μου και στο επάγγελμα μου. Τους βλέπω όλους σαν παιδιά μου και όπως θα έβαζα για το δικό μου παιδί τον πήχη ψηλά και δεν θα άφηνα να επαναπαύεται σε ευκολίες έτσι και έκανα. Έχω μεγαλώσει με αυστηρότητα και με πολλές απαιτήσεις για τον εαυτό μου αλλά και από τους άλλους. Την αυστηρότητα δεν τη θεωρώ αρνητική, αλλά θετική.. Εκτός κι αν γίνεται καταπιεστική, οπότε δεν πρέπει να υπάρχερι σε κανέναν.

Στην κριτική επιτροπή προστέθηκε και ο Λάκης Γαβαλάς.
Εκτιμώ πάρα πολύ τον Λάκη. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, με όλες τις ακρότητες που κάνει έχει μέτρο,ήθος ευγένεια παιδεία. Είδατε από την πρώτη εμφάνιση πόσο εξαιρετικός ήταν στην αντιμετώπιση του ως προς την κριτική. Οι ακρότητες είναι που τον έχουν πάει μπροστά. Για παράδειγμα μπορεί να φοράει ένα φτερό, αλλά ύστερα από δέκα χρόνια θα το δούμε να το φοράνε οι νέοι. Έτσι είναι η προσωπικότητα του. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι πολύ σωστή η απόφαση του Αντ1 να έχει τη γνώμη ενός ανθρώπου που ανήκει στη σόουμπιζ και συνδιάζει όλα αυτά που σας ανέφερα
 
πηγή:My TV