Κάτια Δανδουλάκη: » Χρωστάω όπως χρωστάνε όλοι οι επιχειρηματίες»

Διαβάστε περισσότερα

Η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με αφορμή την συνεργασία τους στην παράσταση, » Να ζει κανείς ή να μη ζεί» φωτογραφίζονται στον περιοδικό ΟΚ και μιλάνε στον Γιάννη Πουλόπουλο, για την πικρία που τους άφησε η αποχώρηση του Παύλου Χαϊκάλη από την παράσταση. Η ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως δεν την νοιάζουν τα σχόλια που μπορεί να ακούσει για την εμφάνιση ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Dancing

 Είχες σκεφτεί ότι την επόμενη της εμφάνισης σου στην κριτική επιτροπή του Dancing with the stars, θα βρισκόσουν στο επίκεντρο των τηλεκριτικών και των κάθε είδους σχολιαστών;

Κάτια: Δεν με απασχολεί καθόλου τι λένε ή τι γράφουν για μένα. Μέχρι τώρα έχω διαβάσει δημοσιεύματα με τίτλους: » Κραυγή απελπισίας της Κάτιας», «Μπαίνει φυλακή» , «Της παίρνουν το σπίτι» και δεν έδωσε καμία σημασία. Ούτε απελπισμένη είμαι ούτε στη φυλακή με πήγαν ούτε έχασα κανένα σπίτι γιατί δεν έχω.

Ένας επιχειρηματίας  είμαι που χρωστάει, όπως χρωστάνε όλοι οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει θεατρικός επιχειρηματίας που να έβγαλε λεφτά από το θέατρο. Και ατό δεν ισχύει μόνο εδώ, αλλά παγκοσμίως. Ο Άντριου Λόιντ Γουέμπερ που έχει γράψει το φάντασμα της όπερας, το Cats και όλα τα μεγάλα μιούζικαλ, αναγκάστηκε να τα πουλήσει όλα για να ξεχρεώσει και έχει κρατήσει μόνο ένα θέατρο στην Αγγλία. Πάντως, αν έμπαινα στη διαδικασία να με απασχολεί τι γράφουν, δεν θα έπρεπε να κάνω καμία άλλη δουλειά από το διαψεύδω.

Δεν μετράω τις κουβέντες μου! Εγώ θα πάω και θα κάνω αυτό που θέλω και δεν μου καίγεται καρφί τι θα πουν οι άλλοι. Το μόνο που δεν θα έκανα είναι να συμμετέχω σε μια εκπομπή που στήνει καβγάδες. Αλλά το Dancing with the strars δεν είναι μια τέτοια εκπομπή. Και μου αρέσει πολύ να το παρακολουθώ. Έβλεπα τη Φωτεινή Πιπιλή και της έβγαζα το καπέλο.



Στην καλοκαιρινή σας περιοδεία, αν και συνεργαστήκατε τον χειμώνα, δεν συνέχισε μαζί σας ο Παύλος Χαϊκάλης.

Κάτια: Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις αποφάσεις του. Εγώ όταν μου είπε δεν θα είμαι μαζί σας, του είπα: «Καλό δρόμο! Ο Θεός να είναι μαζί σου» Αλλά είναι γεγονός στεναχωρήθηκα πάρα πολύ,γιατί έπρεπε να μονταριστεί η παράσταση από την αρχή.Ευτυχώς, είχαμε την τύχη να είναι ελεύθερος ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, διαφορετικά θα υπήρχε σοβαρό ενδεχόμενο να μη γίνει η περιοδεία. Και βέβαια δεν ελιανι καθόλου σίγουρο ότι η παράσταση θα παιχτεί και πάλι τον χειμώνα, γιατί ο Χρήστος έχει ήδη συμφωνήσει να είναι κάπου αλλού.

Γιάννης: Ο Παύλος είναι εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός και ένας απίστευτα δοτικός συνεργάτης. Είμαστ επολύ τυχεροί που τον έχουμε στην Ελλάδα, αν και διαφωνώ με κάποιες από τις επιλογές του. Κατά την γνώμη μου, ήταν λάθος του να μην είναι μαζί μας στην καλοκαιρινή περιοδεία. Είχα την εντύπωση ότι δεν θα συμμετείχε, επειδή ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική. Μετά έμαθα ότι εμφανίζεται τελικά σε μια άλλη παράσταση. Δεν θα κρίνω την στάση του, γιατί ο κκαθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και σε ένα ελεύθερο επάγγελμα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Εγώ δεν θα άφηνα πότε μια παράσταση την οποία υπογράφουν ο Ρέππας και ο Παπαθανασίου.

Τον ψηφίσατε στις εκλογές:

Κάτια: Όχι, δεν ψήφισα αυτό το κόμμα.

Γιάννης: Δεν ψήφισα Ανεξάρτητους Έλληνες. Αν ψήφιζα όμως και ήταν στην περιφέρεια μου θα τον υποστήριζα.

Διαβάστε ακόμη:

Κάτια Δανδουλάκη στο ΜΙΛΑ: Τα κανάλια θα συρρικνωθούν σε 3-4 το πολύ!

Kάτια Δανδουλάκη για Παύλο Χαϊκάλη: Δεν μπορείς να κρατήσεις κανέναν με το ζόρι

Δανδουλάκη: Στην τηλεόραση κανένας δε μου δίνει κωμικό ρόλο

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει για το Dancing with the Stars…

Τα προξενιά του Κωστόπουλου στην Κάτια Δανδουλάκη