Καθηλώνει ο Λεωνίδας Κακούρης για το Ναυάγιο: «Ήταν σαν να μου έχεις ρουφήξει όλο το μεδούλι»

Λεωνίδας Κακούρης

"Δόξα τω Θεώ δεν είμαι σε τέτοια θέση που να ζω αυτά που υποδύομαι" παραδέχθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Στο Ναυάγιο της Φαλκονέρας εστίασε το MEGA Stories και η Δώρα Αναγνωστοπούλου, το βράδυ της Τετάρτης, ενώ ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε για την εμπειρία να συμμετέχει στην τηλεοπτική αναβίωση του συγκλονιστικού αυτού δράματος. Μάλιστα, μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στις δύσκολες σκηνές που κλήθηκε να ερμηνεύσει ως καπετάν Στελής στη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κακούρης εκμυστηρεύτηκε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου πως «δίνει μια επιπλέον φόρτιση στις στιγμές σου, όταν υποδύεσαι αυτούς τους χαρακτήρες που γνωρίζεις ότι μπορεί να μην είναι μια ακριβής καταγραφή των γεγονότων αλλά ήταν αληθινά πρόσωπα. Όπως η κόρη του Στελή, που βοήθησε πολλούς ανθρώπους στο να καταφέρουν να σωθούν και δυστυχώς είχε αυτή την τραγική μοίρα να την πάρει το Ηράκλειο μαζί του».

«Είναι καλό πάντως να κάνουμε αναφορά σε αυτά τα πρόσωπα γιατί αυτά τα πρόσωπα , όσο τα συζητάμε και τα κουβεντιάζουμε, υπάρχουν. Δηλαδή το καντηλάκι τους ακόμα μένει αναμμένο και, όταν έχουν κάνει κάτι τόσο καλό για τους συνανθρώπους τους, νομίζω ότι αξίζει και πρέπει να τους μνημονεύουμε αυτούς τους ανθρώπους».

«Στις σκηνές στο Ναυάγιο ένιωθα όλο εκείνο το διάστημα μια έντονη εσωτερική συγκίνηση και έλεγα από μέσα μου: Δόξα τω Θεώ δεν είμαι σε τέτοια θέση που να ζω αυτά που υποδύομαι. Ήταν όμως σκηνές που, τελειώνοντας το πλάνο, πραγματικά ήταν σαν να μου έχεις ρουφήξει όλο το μεδούλι. Όλη αυτή η σεκάνς των σκηνών όπου είναι έξω από το λιμεναρχείο και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν τα νέα για το ποιοι είναι επιζώντες και ποιοι όχι».

«Διάβαζα τη μια σκηνή, διάβαζα την επόμενη και σκεφτόμουν πως «εντάξει, δεν πρέπει να έχω πολλές τέτοιες ακόμα». Μετά όμως ερχόταν το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας και είχε κι άλλες τέτοιες σκηνές, μετά το πρόγραμμα της άλλης εβδομάδας και είχε κι άλλες τέτοιες σκηνές ώσπου κάποια στιγμή τελείωσαν και εκεί ένιωσα πραγματικά μια μεγάλη ανακούφιση» πρόσθεσε, ακόμα, ο Λεωνίδας Κακούρης στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού τη νύχτα της Τετάρτης.