Καθηλώνει η Λίλιαν Αρχοντή στο T Live – «Είδα να πετάνε το παιδί μου κάτω»

Λίλιαν Αρχοντή

"Δεν αξίζει κανένα παιδί αυτό το πράγμα" ξέσπασε η Λίλιαν Αρχοντή στον Alpha.

Σε μια σοκαριστική καταγγελία προχώρησε η Λίλιαν Αρχοντή το απόγευμα της Παρασκευής στην κάμερα του T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Η ηθοποιός που έγινε γνωστή μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μίλησε από καρδιάς για την εμπειρία που βίωσε μαζί με την κόρη της μέσα στο καλοκαίρι.

Ειδικότερα, η Λίλιαν Αρχοντή κατήγγειλε πως αστυνομικοί άσκησαν σωματική βία τόσο στην ίδια όσο και στην κόρη της όταν επέστρεφαν από απογευματινό περίπατο στα μαγαζιά στην περιοχή του Κολωνού. «Πήγαμε να προσκυνήσουμε σε έναν ιερό ναό, αγοράσαμε κάποια πράγματα και είπαμε να καθίσουμε σε ένα παγκάκι «να πάρουμε μια ανάσα». Περνάει μια γυναίκα μαζί με μια πιο ηλικιωμένη γυναίκα, προφανώς την μητέρα της και ένα παιδάκι προσχολικής ηλικίας που το κρατούσε από το χέρι. Το αγοράκι πάτησε με το πόδι ένα περιστεράκι και γυρίζω και της λέω, πάρα πολύ ήρεμα, «εξηγήστε του γιατί δεν έπρεπε να το κάνει αυτό». Πηγαίνει η γυναίκα και μιλάει στον αστυνομικό, με φωνάζει ο αστυνομικός και ήταν άγριος εξ αρχής. Όχι ευγενικός. Δίνω τα στοιχεία μου, κάνει ταυτοποίηση μέσα στο περιπολικό και μου λέει, «είσαι ελεύθερη». Πέρνουμε τα πράγματα μαζί με το παιδί και φεύγουμε» τόνισε, αρχικά, η ηθοποιός για να ακολουθήσει η κόρη της.

«Δεν αξίζει κανένα παιδί αυτό το πράγμα! Το είδα να μου το πετάνε κάτω και φώναζα «βοήθεια, αφήστε το παιδί μου! Κόσμε, βοήθεια! Αφήστε το παιδί μου». Να φωνάζει «πνίγομαι, πνίγομαι» γιατί την είχε πατήσει στην πλάτη και το παιδί δεν είχε ανάσες. Με ρίρχει δίπλα της, μπρούμυτα, με χτυπάει στην πλάτη και μας τραβολογούσαν και μας χτυπούσαν».

«Δεν καταλάβαινα…Δεν περιγράφεται η όλη κατάσταση» συμπλήρωσε, εμφανώς ταραγμένη, η Λίλιαν Αρχοντή στην κάμερα της ενημερωτικής εκπομπής T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Στη συνέχεια οι δυο γυναίκες βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής για να απλώσουν την όλη ιστορία.