Κατέρρευσε στον αέρα του MEGA: «Θα μας αφήσουν να καούμε;»

Ραφήνα

"Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία αυτή" δήλωσε, σε απόγνωση, ο επιβάτης του πλοίου Fast Ferries Andros στον αέρα του MEGA.

Αγκυροβολημένο έξω από το λιμάνι στη Ραφήνα παρέμεινε για πλήθος ωρών το Fast Ferries Andros με 734 επιβάτες μιας και λόγω των ισχυρών ανέμων η άγκυρά του μπλέχτηκε με τις άγκυρες άλλων δύο πλοίων. Μέσα από την έκτακτη επικαιρότητα του MEGA, επιβάτης του εν λόγω πλοίου μίλησε στη Νίκη Λυμπεράκη και τον Ζήση Μούσιο το βράδυ του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο κ. Κωνσταντίνος Μυλωνάς δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση και με τρεμάμενη φωνή σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής. «Μας έχουν εδώ πέρα 12 ώρες, δεν μας λένε τίποτα, δεν κάνουν καμία ενέργεια και λένε «θα ξεκολλήσει». Αν είχε πάρει φωτιά το καράβι αυτό, θα μας άφηναν να καούμε; Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία. Κουρασμένος είμαι, έχω 12 ώρες που κάθομαι σε ένα κάθισμα και δεν με ενημερώνουν. Γιατί δεν μας λένε τίποτα;».

«Πολύς κόσμος είναι σε δύσκολη κατάσταση μέσα στο καράβι. Υπάρχουν μωρά, τα οποία δεν έχουν γάλα οι μανάδες τους και δεν ξέρουμε τι γίνεται εδώ πέρα. Εγώ λέω, με το φτωχό μου το μυαλό, εάν είχε πάρει φωτιά ή είχε πάθει μια σοβαρή ζημιά το πλοίο, τι θα γινόταν; Θα μας αφήσουν να καούμε; Γιατί δεν φέρνουν πέντε βάρκες να μας φορτώσουν και να μας πάρουν;».

«200 μέτρα είμαστε μόνο από τη Ραφήνα. Δηλαδή όταν πάει 12 ή μία η ώρα, θα μας πούνε, κοιμηθείτε εδώ;»» πρόσθεσε ο απεγνωσμένος επιβάτης στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού με τη Νίκη Λυμπεράκη να του συνιστά να δείξει υπομονή και ψυχραιμία.