Κατέρρευσε η Βίκυ Χαντζή στον αέρα! Σε δύσκολη θέση ο Πέτρος Καρσιώτης…

Βίκυ Χαντζή

Δεν άντεξε τις εικόνες καταστροφής. Έκλαιγε με λυγμούς, δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη!

Το πρώτο φως της μέρας αποκάλυψε την τραγωδία. Οι φωτιές που κατέκαψαν από χθες την Αττική άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες. Οι εικόνες που έφταναν στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Alpha από τις προσπάθειες διάσωσης των ανθρώπων από τα σκάφη στις παραλίες στο Μάτι, ήταν συγκλονιστικές! Ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή από νωρίς μετέφεραν όλες τις εξελίξεις, κάποια στιγμή όμως και οι δημοσιογράφοι λυγίζουν…

Μετά την προβολή του βίντεο με τον κόσμο να προσπαθεί να επιβιβαστεί στα πλεούμενα για να σωθεί από τη φωτιά, η Βίκυ Χαντζή δεν άντεξε, κατέρρευσε στον αέρα! Η δημοσιογράφος έβαλε τα κλάματα με λυγμούς και δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη! Ο Πέτρος Καρσιώτης, εξαιρετικά αμήχανος, πήρε τον λόγο και είπε:

«Είμαστε συντάκτες, είμαστε δημοσιογράφοι, χρειάζεται μια ματιά ψύχραιμη, υπάρχει πολύς πόνος μπροστά, όλα είναι δικαιολογημένα. Κάποια στιγμή λυγίζουν και οι δημοσιογράφοι που εννοείται ότι είναι ουδέτεροι σαν τα σωστικά συνεργεία και προσπαθούν να εμβαθύνουν στα αίτια για το πώς γράφτηκε αυτή η τραγωδία. Η Βίκυ είναι ένα κορίτσι που θέλει το καλό όλων γι’ αυτό και κυλούν δάκρυα από τα μάτια της. Να της δώσουμε λίγο τον χρόνο να προσπαθήσει να συγκρατήσει τα δάκρυά της».

Για μερικά λεπτά η κάμερα δεν έδειχνε την Βίκυ Χαντζή, η οποία επέστρεψε στην κανονική ροή της εκπομπής μετά από λίγο.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…