Κατέρρευσε η παίκτρια ριάλιτι μετά τη δολοφονία του συζύγου της στη Βούλα

δολοφονία

Την ώρα που ο επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week.

Ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με την εν ψυχρώ δολοφονία στην Βούλα, η σύζυγος του θύματος, πασίγνωστη παίκτρια ριάλιτι μόδας, βιώνει τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2016 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα Espresso, την ώρα που ο επιχειρηματίας έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των δύο ψυχρών εκτελεστών, η ξανθιά καλλονή περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week. Μόλις πληροφορήθηκε από τους άνδρες της προσωπικής φρουράς του συζύγου της τι είχε συμβεί, κατέρρευσε.

«Ήταν η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη που έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου και έχουμε δυο υπέροχα παιδάκια» είχε δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της λίγο καιρό μετά τον γάμο του στη Μύκονο. Στο ριάλιτι μόδας στο οποίο συμμετέχει είχε αναφερθεί πολλές φορές στον σύζυγό της, λέγοντας ότι επηρεάζει σημαντικά το στυλ της.