Κατερίνα Ζαρίφη: «Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου»

Η συγκινητική εξομολόγηση της παρουσιάστριας για τον θάνατο του πατέρα της και τη στήριξη που είχε από τον σύντροφό της Γιάννη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε πρώτη φορά για την απώλεια του πολυαγαπημένου της πατέρα το περασμένο καλοκαίρι, στην εκπομπή «Με το καλημέρα».

«Το καλοκαίρι αυτό ήταν το χειρότερο της ζωής μου. Χάσαμε τον μπαμπά μας. Δυστυχώς, ήταν ένα βαρύ καλοκαίρι για πολύ κόσμο», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη και σημείωσε: «Έβλεπα τον Γιάννη Βαρδή που έκανε τις δηλώσεις μετά τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή που χαμογέλαγε και λέω… οι άνθρωποι που το ζουν αυτό το πράγμα αισθανόμαστε ότι δεν μας έχει εγκαταλείψει ο άνθρωπος που φεύγει. Εγώ προσωπικά αισθάνομαι ότι τον έχω γύρο μου. Κάθε πρωί του λέω καλημέρα».

Η παρουσιάστρια, λύγισε κάποια στιγμή, την ώρα που μιλούσε για την ασθένεια του πατέρα της: «Η μόνη σου απογοήτευση είναι ότι δίνεις έναν αγώνα που δεν σου δίνεται η δυνατότητα να το παλέψεις όπως θες. Κι εμείς θεωρούσαμε ότι θα τον κερδίσουμε…».

Στήριγμά της όλον αυτόν τον καιρό, όπως τονίζει η Κατερίνα Ζαρίφη, είναι ο σύντροφός της: «Ο Γιάννης είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ζωής μου. Είναι ένας άνθρωπος που μου απέδειξε ότι ήρθε στη ζωή μου και για τα δύσκολα. Είναι απίθανος άνθρωπος, ήταν ο βράχος στην όλη υπόθεση».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Ζαρίφη: Συγκίνησε το instagram με τη φωτογραφία του πατέρα της που «έφυγε» από τη ζωή

Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της Κατερίνας Ζαρίφη