Κατερίνα Στικούδη: «Δεν πήγα στην κηδεία του παππού μου γιατί ήμουν στον τελικό του J2US»

«Έκλαιγα και είχα πάει πίσω-πίσω να μη φαίνομαι».

Η Κατερίνα Στικούδη μιλάει στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και την Ρενέ Σαραντινού για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει στην τηλεόραση.

«Οι πιο δύσκολες στιγμές που έχω περάσει μέχρι τώρα είναι δύο. Έσφιξα τα δόντια και είπα ότι χρειάζεται να κάνω αυτό που πρέπει, να πάω να δουλε΄ψω και να βγω στην τηλεόραση. Το ένα ήταν όταν ήμουν στο σόου «Just the 2 of Us», όπου είχα χάσει τον παππού μου, ήταν η κηδεία του την Κυριακή, δεν πήγα, δεν μπορούσα να πάω, ήταν ο τελικός κι έπρεπε να εμφανιστούμε όλοι. Έκλαιγα και είχα πάει πίσω-πίσω να μη φαίνομαι. Στο μεταξύ, όλοι με έσπρωχναν να μπω μπροστά και αισθανόμουν πολύ άβολα. Σε κάποια πράγματα στη δουλειά μας πρέπει να είσαι πολεμιστής, να παλεύεις με τον εαυτό σου και να τα ξεπερνάς».

«Η δεύτερη ήταν στο σόου «Dancing with the Stars», που έφτασα μέχρι τον τελικό. Εκείνο το τρίμηνο ήταν ψυχοφθόρο, γιατί ένας πολύ αγαπημένος μου άνθρωπος, που έφυγε από τη ζωή, ήταν στο νοσοκομείο και πήγαινα να τον δω, ενώ έπρεπε να πηγαίνω και να χορεύω μετά… Ήταν περίεργη εκείνη η περίοδος. Όσο δύσκολα κι αν έρχονται τα πράγματα μερικές φορές, θα πολεμήσω πιο πολύ την επόμενη μέρα, δεν το βάζω κάτω».