Κατερίνα Παπουτσάκη για Τα καλύτερά μας χρόνια: «Οι τηλεθεατές θα μάθουν την ιστορία της τηλεόρασης»

Κατερίνα Παπουτσάκη

«Πρόκειται για μια φοβερή ανανέωση με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και με τις καινούργιες σειρές και πιστεύω πολύ σ΄ αυτό που γίνεται στην ΕΡΤ και σ΄ αυτό που μας προσφέρει», δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Για «Τα καλύτερά μας χρόνια», τη νέα σειρά της ΕΡΤ που πρόκειται να μας κρατήσει συντροφιά πολύ σύντομα, μίλησε στην Αντριάνα Παρασκευοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Η ιστορία μας διαδραματίζεται στα τέλη της δεκαετίας του ΄60, έχει νοσταλγία, έχει τρυφερότητα, πρόκειται για μια μεσοαστική οικογένεια που προσπαθεί να κτίσει ένα καλύτερο αύριο, να βελτιώσει το βιοτικό της επίπεδο» είπε η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια.

Μέσα από τη σειρά οι τηλεθεατές θα δουν και θα μάθουν την ιστορία της τηλεόρασης, θα δουν πόσο άλλαξε η Ελλάδα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη αποκάλυψε μάλιστα ότι η Όλγα Μαλέα που σκηνοθετεί τη σειρά έχει εντάξει και αρχειακό υλικό της ΕΡΤ.

Η ιστορία διαδραματίζεται σε μια σκοτεινή περίοδο, την περίοδο της δικτατορίας, όπως όμως παρατήρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη και αυτή τη σκοτεινή περίοδο «υπάρχουν οι στιγμές ελπίδας, ανάσας, χαράς».

«Θα νιώσουμε την μυρωδιά αυτής της περιόδου» είπε η ίδια και εξήγησε «είναι κάτι που θα αισθανθεί και θα μυρίσει το τηλεοπτικό κοινό, που ακόμα και αν δεν έχει ζήσει την περίοδο εκείνη, την έχει ακούσει από γιαγιάδες ή γονείς.

Μιλώντας τέλος για το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Δημόσιας Τηλεόρασης έκανε λόγο για πολύ σοβαρή προσπάθεια. «Πρόκειται για μια φοβερή ανανέωση με το ψυχαγωγικό πρόγραμμα και με τις καινούργιες σειρές και πιστεύω πολύ σ΄ αυτό που γίνεται στην ΕΡΤ και σ΄ αυτό που μας προσφέρει» κατέληξε.

Δείτε τη συνέντευξη της Κατερίνας Παπουτσάκη εδώ.

Η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα σε prime time.