Κατερίνα Παναγοπούλου για συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: «Θέλω να κάνω μια στιλιστική παρατήρηση»

Κατερίνα Παναγοπούλου

"Έχει όμως και πολιτικό άρωμα εφόσον μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ" υπογράμμισε η Κατερίνα Παναγοπούλου για το απρόσμενο, ομολογουμένως, σχόλιο της.

Στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA βρέθηκε η Κατερίνα Παναγοπούλου το βράδυ του Σαββάτου. Σε ένα από τα πρώτα θέματα του δελτίου, ωστόσο, η γοητευτική δημοσιογράφος και άνκοργουμαν θέλησε να κάνει μια ξεχωριστή παρατήρηση στον αέρα του Μεγάλου Καναλιού.

Ειδικότερα, όταν ο Σωτήρης Μπολάκης βρέθηκε στο στούντιο του δελτίου προκειμένου να μοιραστεί όλα όσα συνέβησαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και μίλησαν οι πέντε υποψήφιοι για την αρχηγία του κόμματος, η Κατερίνα Παναγοπούλου προχώρησε στο εξής σχόλιο. «Λοιπόν, πάντως, βλέποντας και τα στιγμιότυπα που προβάλλονται αυτή τη στιγμή στους δέκτες μας θέλω να κάνω μια στιλιστική παρατήρηση που έχει όμως και πολιτικό άρωμα εφόσον μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο κ. Στέφανος Κασσελάκης, όπως βλέπουμε τώρα, εμφανίστηκε με γραβάτα. Κάτι που φέρνει έναν νέο αέρα στον ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για να συμφωνήσει ο συνάδελφος της, τονίζοντας πως «είχαμε χρόνια να δούμε σύνεδρο να ανεβαίνει στο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ και να κάνει ομιλία φορώντας γραβάτα. Ίσως από την εποχή του Νίκου Κωνσταντόπουλου. Ήταν ο μόνος που φόρεσε γραβάτα, ήταν ο μόνος που είδα με γραβάτα στο συνέδριο σε αυτούς τους 2.000 ανθρώπους που μαζεύτηκαν».

«Στους 2.000 ήταν ο μόνος που φορούσε γραβάτα;» αναρωτήθηκε, εν συνεχεία, η Κατερίνα Παναγοπούλου με χαμόγελο για να λάβει την επιβεβαίωση του Σωτήρη Μπολάκη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA το βράδυ του Σαββάτου.