Κατερίνα Λιόλιου: «Ο τελικός του «Τhe Voice» απέχει πλέον μόνο ένα live»

Διαβάστε όσα λέει η παίκτρια...

H Kατερίνα Λιόλιου από τη πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στα 'live' του the Voice, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό τόσο με τη φωνή της, όσο και με την δυναμική παρουσία της. Η ίδια μίλησε στο περιοδικό «Hello», για το πως αισθάνεται και πως νιώθει για την επιτυχία  που τόσο ξαφνικά ήρθε στη ζωή της…

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που έφτασα ως εδώ. Ούτε στο πιο τρελό μου όνειρο δεν φανταζόμουν ότι στα 19 μου χρόνια θα μπορούσα να καταφέρω κάτι τόσο σημαντικό και όμορφο. Η συνεργασία μου με τη Δεσποινα Βανδή, είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Με το χέρι στη καρδιά σας λέω ότι αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου δώθηκε μια τέτοια ευκαιρία. Δίνω συνεχώς τον καλύτερο μου εαυτό για να την κάνω περήφανη τόσο όσο κάνω εμένα και την οικογένεια μου».

Όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε αν διαισθάνεται ότι θα είναι στον μεγάλο τελικό απάντησε: «Ο τελικός απέχει πλέον μόνο ένα live αλλά μου φαίνεται πολύ μακριά, γιατί όσο προχωράνε τα lives, τόσο οι απαιτήσεις αυξάνονται. Το σίγουρο είναι ότι τα παιδιά που θα καταφέρουν να είναι στον τελικό θα βρίσκονται εκεί γιατί το αξίζουν».

Διαβάστε όλα τα νέα για το The Voice εδώ!