Κατερίνα Λέχου: «Ο κόσμος με έμαθε από το “Είσαι το ταίρι μου”»

Τι φοβήθηκε και σταμάτησε να δουλεύει για δύο χρόνια;

Καλεσμένη στην εκπομπή «JOIN US» ήταν η Κατερίνα Λέχου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα πρώτα της βήματα σαν ηθοποιός, αλλά και για το γεγονός ότι ο κόσμος την έμαθε μέσα από τη συμμετοχή της στο «Είσαι το ταίρι μου».

«Ξεκίνησα να δουλεύω νωρίς, 21 ετών. Δούλεψα στο θέατρο Τέχνης και έκανα και μια ταινία μεγάλους μήκους, αλλά μετά σταμάτησα για δύο χρόνια. Είδα μια πραγματικότητα που ήταν πιο σκληρή από αυτή που φανταζόμουν και λύγισα. Φοβήθηκα και οπισθοχώρησα. Είμαι πολύ βαθιά συναισθηματική. Αλλά μετά, αφού σκέφτηκα αυτά τα δύο χρόνια, είπα ότι πρέπει να μπεις στη μάχη και να παλέψεις με τους δικούς σου όρους και να μην λιγοψυχήσεις. Αυτό είναι η ζωή, μάχη».

Όσον αφορά την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε, είπε: «Κανένας δεν με ήξερε πριν. Ο κόσμος με έμαθε με το «Είσαι το ταίρι μου», 14 χρόνια αφού τελείωσα το θέατρο Τέχνης. Δεν συνέβη για μένα καμιά κοσμογονία. Ήξερα ότι είναι μια δουλειά που έχει να κάνει με τον κόσμο. Και ήξερα ότι σήμερα σε γνωρίζουν και αύριο μπορεί να μην σε γνωρίζουν. Και μεθαύριο να σε ξαναγνωρίζουν και παραμεθαύριο να μην σε γνωρίζουν. Για την τηλεόραση μιλάω».

https://www.youtube.com/embed/SawU4Whsb1k