Κατερίνα Καραβάτου: Η τηλεθέαση στην τελευταία εκπομπή της σεζόν

Τι έδειξαν οι μετρήσεις για την εκπομπή "Στα καλά καθούμενα";

Τον Σεπτέμβριο του 2014 έκανε μια νέα αρχή στα επαγγελματικά της, από τη συχνότητα του επίσης νέου Epsilon. Έχοντας αντίπαλο το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Alpha -αυτό που η ίδια παρουσίαζε ένα χρόνο πριν- και τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ που λόγω έντονης επικαιρότητας είχαν μεγάλη απήχηση στο κοινό, η Κατερίνα Καραβάτου κατάφερε όχι μόνο να σταθεί όρθια απέναντι σε δοκιμασμένα προϊόντα μεγάλων καναλιών, αλλά και να βγει νικήτρια. Και όταν στο παιχνίδι μπήκε και ο ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια κατάφερε να έχει τις μικρότερες απώλειες.

Από την 11μηνη μάχη της τηλεθέασης, η εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» βγήκε κερδισμένη και με την προοπτική «ανοίγματος» του καναλιού από το ερχόμενο φθινόπωρο με εμπλουτισμένο πρόγραμμα και νέα όπλα-παρουσιαστές να πέφτουν στην αρένα, για την Κατερίνα Καραβάτου η εξέλιξη προβλέπεται ευοίωνη. 

Άκρως καλοκαιρινή ήταν η αποχαιρετιστήρια εκπομπή της Κυριακής, με πολλά τραγούδια, παιχνίδια, αποκαλύψεις από τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και δάκρυα συγκίνησης από την Κατερίνα Καραβάτου. Ο μέσος όρος τηλεθέασης στο γενικό σύνολο έφτασε στο 10,2% -αρκετά πιο πάνω από τον μέσο όρο του καναλιού στο σύνολο ημέρας- και στο δυναμικό κυμάνθηκε στο 9,7%.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης θα συνεχίσουν να μας υποδέχονται και τη νέα σεζόν κάθε Σαββατοκύριακο στο E TV. Πριν από μερικές μέρες οι δυο παρουσιαστές ανανέωσαν τα συμβόλαια τους με το κανάλι για δύο χρόνια ακόμη.

Γιώργος Σκρομπόλας