Κατερίνα Καραβάτου: «Φυσικά έχω κάνει λάθη την εποχή του Κους-Κους»

«Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πιο κοντά στην απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν κάποιες από τις απαντήσεις της Κατερίνας Καραβάτου στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για την εφημερίδα «Αγορά».

Έχεις δηλώσει πως στην εποχή του «Κους-Κους» έκανες συμβιβασμούς. Πιστεύεις πως έπεσες σε λάθη εκείνη την εποχή του gossip;

Μα είναι δυνατόν να μην έχουν γίνει λάθη και συμβιβασμοί; Φυσικά έχω κάνει λάθη την εποχή του «Κους-Κους» και πράγματα για τα οποία σήμερα μπορεί και να έχω μετανιώσει. Πιστεύω ότι αυτό το γνωστό κλισέ «μαθαίνεις μέσα από τα λάθη σου» ισχύει. Ήταν αρχικά κάτι έξω από τα νερά μας, κάτι εντελώς καινούργιο τότε για εμάς και για αυτό το λόγο εξελίχθηκε στο τέλος σε μια σχεδόν χιουμοριστική εκπομπή. Εννοείται ότι κάνουμε λάθη, αλλά το ωραίο είναι – αν γίνεται- να μην τα επαναλαμβάνεις.

Τα τελευταία 11 χρόνια που είσαι στο «γυαλί» σου έχουν βάλει τρικλοποδιές για να φας τα μούτρα σου;

Ναι, έχει πέσει κάτι τέτοιο στην αντίληψη μου κι ίσως υπάρχουν και φορές που δεν το έχω μάθει καν! Συνήθως τα καλύτερα δεν τα μαθαίνεις… Συνεχίζω όμως τη δουλειά μου όπως κάνω τόσα χρόνια και χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει αυτή τη στάση κι ανταποκρίνεται τόσο θερμά. Στην τελική, αυτό μένει κι αυτό έχει σημασία.

Μήπως έχει έρθει η ώρα για να αποκτήσει η Αέλια ένα αδελφάκι; Νιώθεις έτοιμη για μια δεύτερη εγκυμοσύνη;

Έχω αρχίσει να αισθάνομαι πιο κοντά στην απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού. Πριν από ένα χρόνο δεν περνούσε καν από το μυαλό μου αυτή η σκέψη. Τώρα σκέφτομαι διαφορετικά. Αυτή τη στιγμή νιώθω έτοιμη να μπει ένα δεύτερο μωρό στη ζωή μας. Άσε που έχει αρχίσει να μας το ζητάει και η Αέλια: «Μαμά θέλω ένα μπέμπη….!» Θα δούμε.