Κατερίνα Καινούργιου: Τηλεθέαση με πολικές «θερμοκρασίες»

Ανησυχία στον Alpha ενόψει της πρεμιέρας Ουγγαρέζου - Συνατσάκη...

Το κανάλι κάνει ότι μπορεί, τα πάντα δηλαδή, αλλά οι «θερμοκρασίες» του «Λόγω TiVis» στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen παραμένουν χειμερινές… Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη στον ΑΝΤ1, επικρατεί μεγάλη ανησυχία στην Κάντζα για την πορεία που θα ακολουθήσουν τα ποσοστά του απογευματινού προγράμματος του Alpha από την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο σταθμός παλεύει μέχρι τέρμα για να τονώσει τα νούμερα τηλεθέασης, με συνεχή τρέιλερ και πέρασμα της Κατερίνας Καινούργιου από όλες τις εκπομπές υψηλής τηλεθέασης του καναλιού -Ελένη, Happy Day- αλλά η πολυπόθητη ανάκαμψη δεν έρχεται. Στην εκπομπή της Πέμπτης, ο μέσος όρος τηλεθέασης του «Λόγω TiVis» δεν ξεπέρασε στο σύνολο το 7,9% και το 10,4% στο δυναμικό κοινό.

Αξιοσημείωτο είναι αυτό που συμβαίνει με το γυναικείο κοινό 25-44 -αυτό που ενδιαφέρει πολύ τους διαφημιστές. Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη που προηγείται της Κατερίνας Καινούργιου, η τηλεθέαση χθες άγγιξε το 32,6%. Στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου που ακολουθεί το «Λόγω Tivis» έφτασε έως 22%. Παρ' όλα αυτά, η εκπομπή της Κατερίνας κινήθηκε μετά βίας λίγο πάνω από το 10%.

Την ίδια ώρα, από το μικρότερης δυναμικής Epsilon, η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ελάχιστες μέρες μετά την πρεμιέρα της Κατερίνας Καινούργιου ανέκτησε τα ποσοστά της και αύξησε τη μεταξύ τους διαφορά. Στη χθεσινή εκπομπή, για το χρονικό διάστημα που παίζουν απέναντι, τα μηχανάκια κατέγραψαν για την «Tatiana Live» 15,1% στο σύνολο και 10,6%. H απήχηση της εκπομπής στις γυναίκες 25-44 είναι ιδιαίτερα υψηλή και έφτασε την Πέμπτη μέχρι και το 16%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων