Κατερίνα Γκαγκάκη: Η ζωή της μετά το …διαζύγιο με τον ΑΝΤ1 και οι επαγγελματικές προτάσεις

«Το συζητούσα, αλλά δεν το περίμενα. Δεν είχα αξιολογήσει σωστά τι συνέβαινε στο οικονομικό περιβάλλον του σταθμού».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε για το «διαζύγιο» της με τον ΑΝΤ1, πώς ήταν η ζωή της τους επόμενους μήνες και τις επαγγελματικές προτάσεις που είχε.
«Ήταν κάτι που το συζητούσα, αλλά δεν ήταν κάτι που το περίμενα για να είμαι πολύ ειλικρινής. Ήταν κάτι που το έλεγα, ήταν κάτι που το είχαμε βάλει κάτω και λέγαμε να κάνουμε κάτι άλλο, ίσως εξωτερική συνεργασία, ήταν κάτι που όταν έφτανα στο αμήν το έλεγα, το φώναζα και τελευταία πιο συχνά γιατί είχα κουραστεί πάρα πολύ. Είχα πει ότι αν τα πράγματα δυσκολέψουν και μειωθεί το αντικείμενο, είναι κάτι που δεν θα με ενδιέφερε να το συνεχίσω, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν το περίμενα. Αν θες το περίμενα να ξεκινήσει ως συζήτηση και να οδηγηθούμε σε αυτό κάποιους μήνες μετά».

Πώς της ανακοινώθηκε;
Ήταν μία συνάντηση με ένα από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, όχι από την οικογένεια Κυριακού, ήταν ο Peter Smith, δεν έχει σημασία αυτές οι αποφάσεις είναι συνολικές, δεν τις παίρνει ποτέ ένας άνθρωπος. Ήξερα ότι υπάρχει μια μεγάλη συζήτηση που έλεγε ότι θα ενώσουμε τη διεύθυνση μάρκετινγκ με την διεύθυνση επικοινωνίας, κάτι στο οποίο εγώ είχα αντισταθεί επί σειρά ετών. Και λέω ότι είναι κάτι που δε το θέλω, δεν το ξέρω, δεν το κάνω και αλλιώς το ονειρεύομαι. Κάναμε μια συνάντηση μου λένε θα γίνει αυτό και θα πρέπει να μειωθεί και το τμήμα σου και επειδή ο στόχος μας είναι να μείνεις σαν εξωτερική συνεργάτης θερμή παράκληση να μείνεις κάποιους μήνες να βοηθήσεις τη μετάβαση.»

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει:
«Να κάνω κάτι τηλεοπτικό μου αρέσει. Μου αναπτερώνει το ηθικό. Αλλά τόσο όσο. Σε μία επιτροπή ναι. Αλλά το να αποφασίσω ξαφνικά στα 43 ότι θα κάνω την παρουσιάστρια, αυτό συγγνώμη που το λέω μου φαίνεται αστείο.»

https://www.youtube.com/embed/jetDAsWEHo0 https://www.youtube.com/embed/c6dca2bHbDs https://www.youtube.com/embed/nEzpi-lTyrc