Κατερίνα Γκαγκάκη: Δεκτή η παραίτησή της από τον Κώστα Μπακογιάννη μετά τον σάλο για την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα!

Κατερίνα Γκαγκάκη

Παρελθόν και επίσημα από την θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Τεχνόπολης.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη παραιτήθηκε από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις». Η παραίτησή της έγινε αποδεκτή από τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις, για λόγους ευθιξίας, της Δημοτικής Συμβούλου Κατερίνας Γκαγκάκη, από τη θέση της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της «Τεχνόπολις» και της Δήμητρας – Ινέζ Αγγελή – Λυκούδη από τη θέση της Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου για το Παιδί.

Η νέα Δημοτική Αρχή της Αθήνας συνεχίζει απρόσκοπτα. Καμία σκιά, καμία πολιτική εκμετάλλευση του έργου και της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει στην πόλη μας».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε υποβάλει την παραίτησή της μετά τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες για τη στάση που κράτησαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του στην υπόθεση της σεξουαλικής παρενόχλησης της φοιτήτριας στο ΑΠΘ. Ωστόσο, η παραίτησή της είχε εξελιχθή σε… θρίλερ, καθώς από το Δήμο Αθηναίων δήλωναν τις τελευταίες ώρες ότι δεν είχαν στα χέρια τους παραίτηση της.