«Το Ρετιρέ ήταν τηλεοπτικά η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Με απογείωσε», είχε πει η Κατερίνα Γιουλάκη.
Σε ηλικία 87 ετών πέθανε η Κατερίνα Γιουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός, που άνθισε καλλιτεχνικά στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και αγαπήθηκε μέσα από τη μικρή οθόνη και κυρίως από το θρυλικό «Ρετιρέ», είχε μιλήσει το 2019 στο ένθετο “Πρόσωπα” της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”, στο πλαίσιο του αφιερώματος για τα 30 χρόνια του Mega, για τη συμμετοχή της στο σίριαλ.
Η Κατερίνα Γιουλάκη είχε εξομολογηθεί ένα περιστατικό από τα γυρίσματα, που την είχε αγανακτήσει.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Το Ρετιρέ ήταν τηλεοπτικά η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Με απογείωσε. Μετά από αυτή τη σειρά έκανα κάποιες σποραδικές εμφανίσεις, αλλά ποτέ κάτι όπως το Ρετιρέ. Μία από τις στιγμές που δεν θα ξεχάσω είναι η μέρα που υποτίθεται ότι θα παντρευόμουν. Ο Δαλιανίδης μου ζητούσε για τις ανάγκες της σκηνής να πέφτω και να σηκώνομαι.
Δεν θυμάμαι πόσες φορές με έβαλε να το κάνω. Εκείνο που θυμάμαι ακόμη ήταν ότι στο τέλος είχα αγανακτήσει. Εύχομαι κάποια στιγμή να λυθεί και το θέμα της απόδοσης των δικαιωμάτων από τις επαναλήψεις, ζήτημα που είναι ακόμη σε εκκρεμότητα», είχε πει η Κατερίνα Γιουλάκη.
Πηγή εικόνας: NDP
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ