Κατάθεση ψυχής από τη Βίκυ Σταμάτη – «Ελπίζουμε στη βοήθεια του Θεού»

Βίκυ Σταμάτη

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Σταμάτη.

Τη δική του μάχη δίνει εδώ και λίγες μέρες ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ πριν λίγες μέρες μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα, αρρυθμίες και γενικά επιβαρημένη υγεία. Βράχος στο πλευρό του η Βίκυ Σταμάτη, η οποία δεν τον αφήνει λεπτό μόνο του. Η ίδια μίλησε στην εφημερίδα “On time” και τη Σάσα Σταμάτη για την πορεία της υγείας του Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Είναι δύσκολα τα πράγματα, είναι πολλοί οι παράγοντες που παίζουν ρόλο. Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Ο Άκης είναι βυθισμένος γιατί είναι πολλοί οι παράγοντες που τον έχουν καθηλώσει στην ουσία. Είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, δεν προλαβαίνουμε να πάρουμε ανάσα. Δεν θα βγει ακόμα, υπάρχουν κάποια ευρήματα τα οποία είναι υπό διερεύνηση και πρέπει ο άνθρωπος να σταθεί στα πόδια του, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό, ο ίδιος πλέον μπορεί να πει πολύ λίγα πράγματα και επιλεκτικά.

Εγώ είμαι πάρα πολύ κουρασμένη και απογοητευμένη. Κουράζομαι πάρα πολύ κι έχω κουραστεί τόσο για να επανέλθει και είναι άδικο αυτό να συμβαίνει τώρα. Είναι σαν να πήγε ένας τεράστιος κόπος και μια τεράστια προσπάθεια χαμένη. Η οικογένειά μας δοκιμάζεται για μία ακόμα φορά. Όλα αυτά που έχουμε περάσει έχουν επιβαρύνει πολλαπλώς την υγεία του Άκη. Με τη βοήθεια του Θεού, γιατί μόνο αυτή έχουμε, πιστεύω θα τα καταφέρουμε», είπε η Βίκυ Σταμάτη.