Κάταγμα μεταταρσίου για το Νεϊμάρ, 10 εβδομάδες εκτός γηπέδων

Διαβάστε περισσότερα...

Νέος τραυματισμός για τον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν Νεϊμάρ, ο οποίος υπέστη κάταγμα του μεταταρσίου και αναμένεται να απέχει από τα γήπεδα περίπου 10 εβδομάδες. Στα τέλη Ιανουαρίου λοιπόν και στον αγώνα του Κυπέλλου εναντίον του Στρασβούργου, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και τη θέση του πήρε ο Ντιαμπί. Φεύγοντας εκείνη τη μέρα από το γήπεδο δεν φανταζόταν ότι θα κάνει αρκετό καιρό να γυρίσει…

Στην αρχή ο τραυματισμός φάνηκε αρκετά ήπιος, όμως οι εξετάσεις έδειξαν στη συνέχεια ότι πρόκειται για κάταγμα στην περιοχή του αστραγάλου, το οποίο ίσως και να χρειαστεί χειρουργική επέμβαση. Κατά τη bwin ο τραυματισμός του Νεϊμάρ είναι σημαντικό πλήγμα για την πορεία της Παρί Σεν Ζερμέν στο Champions League καθώς η γαλλική ομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της. Στη φάση των ομίλων ο Νεϊμάρ σκόραρε 5 φορές και έδωσε 2 ασίστ, οπότε σίγουρα η απουσία του αναμένεται να στοιχίσει στην ομάδα. Τη θέση του στην επίθεση έχει αναλάβει ο Ντράξλερ, ο οποίος μαζί με Μ’ Μπαπέ και Καβάνι καλείται να συμπληρώσει την επιθετική «τριάδα».

Και σαν να μην έφτανε ο τραυματισμός του Νεϊμάρ, 3 ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους 16 του Champions League, τραυματίστηκε και ο Καβάνι. Ο Ουρουγουανός υπέστη τραυματισμό στη διάρκεια αγώνα με τη Μπορντό, αφού σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του. Παρά τις 2 σημαντικές ελλείψεις, η Παρί κατάφερε να νικήσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, μέσα στο Όλντ Τράφορντ. Τα γκολ πέτυχαν στο 2ο ημίχρονο οι Μ’ Μπαπέ και Κιμπεμπέ, στέλνοντας την Παρί μια ανάσα από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Ο επόμενος αγώνας θα γίνει στο Παρίσι, στις 6 Μαρτίου και η αγγλική ομάδα θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή για την ανατροπή του σκορ.

Ένα από τα πράγματα που έχει προκαλέσει ψιθύρους γύρω από τον τραυματισμό του Νεϊμάρ, είναι το γεγονός πως για 3η φορά ο Βραζιλιάνος βρίσκεται εκτός γηπέδων ενώ πλησιάζει η 11 Μαρτίου.  Βέβαια αυτή η ημερομηνία δε λέει τίποτα σε εμάς, όμως για το Νεϊμάρ είναι πολύ σημαντική αφού είναι τα γενέθλια της αγαπημένης του αδερφής Ραφαέλα, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα οι δυο τους έχουν χτυπήσει τατουάζ με τις λέξεις αδερφός και αδερφή στα βραζιλιάνικα, ενώ ο Νεϊμάρ έχει κάνει τη μορφή της στο δεξί του μπράτσο και η Ραφαέλλα τα μάτια του. Η Ραφαέλα Μπέκραν είναι επίσης πολύ γνωστή στη χώρα τους, καθώς έχει κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, είναι style icon και έχει πάνω από 4 εκ. ακόλουθους στο Instagram. Εντελώς «συμπτωματικά» λοιπόν, τις δύο τελευταίες χρονιές, ο σούπερ-σταρ του ποδοσφαίρου ήταν και πάλι τραυματίας εκτός γηπέδων και έτσι κατάφερε να παραβρεθεί στο πάρτι γενεθλίων της αδερφής του.

Η επανάληψη των γεγονότων έχει αρχίσει να κινεί υποψίες και φυσικά παρότι είναι απίθανο ο Βραζιλιάνος να τραυματίζεται επίτηδες, μια τέτοια σύμπτωση δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη…