Κατάφερε το 2ο live του Just να κερδίσει τη μάχη της τηλεθέασης;

Ποια προγράμματα έπεσαν στη μάχη της τηλεθέασης χθες;

Η χθεσινή μάχη της τηλεθέασης είχε μεγάλο ενδιαφέρον αφού εκτός από το φαβορί για τη νίκη J2US, υπήρξαν και άλλα προγράμματα που «χτύπησαν» υψηλά νούμερα.

Καταρχήν να πούμε ότι το σόου του mega πήγε καλά σημειώνοντας τόσο στα νεανικά όσο και στα γενικά  27,7%, ενώ σε τέταρτο έφτασε το 32,9 στο νεανικό κοινό και το 32% στα γενικά  αντίστοιχα. Περιμέναμε κάτι παραπάνω, δεδομένου του ότι μετά τα σχόλια για τα «λάθη» του πρώτου live, ο κόσμος θα ήθελε να δει αν βελτιώθηκε, συν, του ότι χθες υπήρξε και η πρώτη αποχώριση.

Ωστόσο, η βραδιά χθες είχε πολλούς αντιπάλους και έτσι η πίτα της τηλεθέασης μοιράστηκε στα τέσσερα.

Να πούμε ότι δυνατός αντίπαλος στάθηκε η Δ.Τ που μετέδιδε Champions League και πολύ δυνατό αγώνα αυτόν ανάμεσα στις   Manchester- Bayern  και ¨χτύπησε ένα 19,5% στο σύνολο. Από την άλλη, ό Λάκης Λαζόπουλος με το «Δια ταύτα» έκανε αντίστοιχα 17,4% στο σύνολο.

Χαμένος της βραδιάς ήταν ο Αντ1 που με την ελληνική ταινία » ο Κατεργάρης» που ξεκίνησε αμέσως μετά το δελτίο έκανε 11,5% και τα Καρντάσιανς που ενώ σημειώνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης χθες, καθηλώθηκαν στο 11,6% στα σύνολα.

Παυλίνα Ντάσιου

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης