Καρύδη – Αρναούτογλου – Χατζηβασιλείου: Σφοδρή μάχη για την τηλεθέαση!

Celebrity Game Night - The 2night Show - Πάμε Πακέτο: Ποιο πρόγραμμα είδαν οι τηλεθεατές;

Μέρα χωρίς ζωντανές εκπομπές και ειδήσεις η Πέμπτη, κύλησε αδιάφορα τηλεοπτικά στο μεγαλύτερο μέρος της, μέχρι το βράδυ που δόθηκε μια μεγάλη μάχη. Για πρώτη φορά τρία σημαντικά ονόματα διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Η πρεμιέρα της Σμαράγδας Καρύδη βρέθηκε απέναντι από τη δεύτερη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και από το Πακέτο της Βίκυς Χατζηβασιλείου. Το κοινό μοιράστηκε στο δυναμικό κοινό, όμως στο σύνολο είχαμε ξεκάθαρο νικητή.

Με ποσοστό 30,5% στο γενικό σύνολο, το Πάμε Πακέτο δεν άφησε πολλά περιθώρια για το πρώτο μέρος των αντίπαλων εκπομπών. Με ποσοστά που έφτασαν σε τέταρτο έως και 36,9% η Βίκυ Χατζηβασιλείου «στρίμωξε» τον Γρηγόρη στο 15,3% και τη Σμαράγδα στο 14%.

Στο δυναμικό κοινό τα πράγματα ήρθαν αλλιώς. Το Celebrity Game Night βγήκε μπροστά και έδωσε ανάσα στο Mega με 21,2%, το Πάμε Πακέτο ακολούθησε με 19,2% και το The 2night Show με 18,8%.

Νωρίτερα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου προκάλεσε ζημιές και στο ΤΑΜΑΜ το οποίο δεν ξεπέρασε στο σύνολο το 15,7%, ενώ στο δυναμικό έφτασε στο 21,5%.

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων