ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ! Δείτε την ΠΤΩΣΗ της Άννας Βίσση χθες στην πρεμιέρα της στο «LAV»!

Ως... σοκαριστικό περιγράφουν όσοι είδαν από κοντά το ατύχημα της Άννας Βίσση, η οποία γλύτωσε τα χειρότερα

Ο δημοσιογράφος του ZAPPIT Γιώργος Σκρομπόλας που βρισκόταν στην πρεμιέρα περιγράφει  λεπτό προς λεπτό όλο το περιστατικό που συνέβη και οδήγησε την γνωστή ερμηνεύτρια εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

“Ήταν στο τρίτο πρόγραμμα του μαγαζιού γύρω στις 5 παρά τα ξημερώματα, όταν αρχίζει να παίζει μουσική της Eurovision και βγήκαν οι συνεργάτες της από την μπάντα στη σκηνή και τραγούδησαν το “Hard Rock Hallelujah” που είχε κάνει μεγάλο ντόρο στην Ελλάδα. Μόλις τελείωσε η ερμηνεία του τραγουδιού που είχε σαφώς μια αυτοσαρκαστική διάθεση, εμφανίστηκε ψηλά στη σκηνή η Άννα Βίσση φορώντας το φόρεμα που είχε βάλει στην Eurovision και ξεκίνησε η μουσική για το “Everything I am”. Μόλις πάει να ερμηνεύσει το κομμάτι, ανοίγει η σκηνή κάτω από τα πόδια της, κάτι σαν καταπακτή και εξαφανίζεται. Μάλλον έπεσε πάνω στον ντράμερ.”, περιγράφει χαρακτηριστικά.

Ο κόσμος έπαθε σοκ από το περιστατικό. Κάποιοι αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για τρικ, επειδή και στην έναρξη είχε εξαφανιστεί με παρόμοιο τρόπο. Αλλά αμέσως έπεσε η κουρτίνα της σκηνής και για κάποια λεπτά είχε μουσική. “Έπεσαν οι κουρτίνες της σκηνής και άρχισε να παίζει μουσική. Ο κόσμος αποχώρησε σιγά σιγά και όλοι βγήκαν έξω. Λίγο αργότερα ήρθε ασθενοφόρο του Υγεία και την πήρε. Ο κόσμος και οι θαυμαστές της της φώναζαν “Κουράγιο” και την χειροκροτούσαν”.

Δείτε την πτώση της Βίσση

Περισσότερα latest news »