Καπουτζίδης-Παπανδρέου: «Παρέα στην κουζίνα»

Δείτε τι είπε ο Καπουτζίδης για την νέα του εκπομπή

«Τώρα μαθάινω να μαγειρεύω, γιατί  προηγουμένως τρεφόμουν μόνο με delivery και από φίλους λέει ο Γιώργος καπουτζίδης στο περιοδικό «PEOPLE» και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός-παρουσιαστής μίλησε για την νέα εκπομπή «Παρέα στην κουζίνα» μαζί με τον Αλέξανδρο Παπανδρέου.  Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε σαββατοκυριακό και θα είναι 15λεπτή. 

Ο ΑλέξανδρόςΠΑπανδρέου μίλησε για την εκπομπή και τόνισε: » Πιστεύω ότι η εκπομπή θα είναι πολύ πρωτότυπη και μοναδική»λέει ο σέφ και συνεχίζει:»Με τον Γίωργο συναντηθήκαμε κάποιες φορές τον Σεπτέμβριο που γνωριστήκαμε για πρώτη φορά, είαναι  ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι θα μάθει αν μεγαειρεύει  και με ρωτάει διάφορα. Έχει πολύ ενδιαφέρον αυτό. Είμαι σίγουρος ότι ο Γιώργος θα κάνει τις ερωτήσεις στον «άερα» της εκπομπής που θα μπορούσε να κάνει ανά πάσα στιγμή και μία κυρία ή ένας κύριος που δεν ξέρει να μαγειρεύει σωστά και μας παρακολουθεί, αλλά θα ήθελε πολύ να μάθει όλα τα «μυστικά». Κι αυτό πιστεύω πως είναι το ζητούμενο.»

Το concept της εκπομπή είναι «εύκολες και γρήγορες συνταγές». Ο Γιώργος υπογράμμισε: «Χαίρομαι γιατί θα απευθύνομαι σε ανθρώπους που είναι σαν και μένα-που δεν ξέρουν να μαγειρεύουν , δηλαδή, να μαγειρεύουν -και θέλω να δείξω ότι δεν είναι «βουνό» όλο αυτό, αλλά ότι μπορούν να το καταφέρουν.»και συνεχίζει » Πιστεύω ότι  θα τα καταφέρουμε μια χαρά, θα είναι πολύ ευχάριστο. περισσότερο έχω αγωνια να δω πως θα είμαι στο τέλος της εκπομπής, αν θα μπορώ, δηλαδή, να μαγειρεύω καλά»

Διαβάστε ακόμη:

Σε ποια θρυλική σειρά παραπέμπει το τρέιλερ του Καπουτζίδη;

Ο Καπουτζίδης λύνει στον αέρα τις διαφορές του με τον Λιάγκα και δίνει απαντήσεις για το Just